Τσακαλώτος σε Τσίπρα: Θα ήταν μια καλή αρχή εάν έκανες την αυτοκριτική σου

Τσακαλώτος σε Τσίπρα: Θα ήταν μια καλή αρχή εάν έκανες την αυτοκριτική σου

«Φύγαμε γιατί βλέπαμε την εξαέρωση του κόμματος μας» τονίζει μέσω των social media

tsakalotos_maketa2
Να κάνει μία στοιχειώδη αυτοκριτική για τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε σε αυτή την κατάσταση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν βουλευτής της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο Facebook. Παράλληλα ο πρώην υπουργός επισημαίνει πως «δεν φύγαμε γιατί χάσαμε. Φύγαμε γιατί βλέπαμε την εξαέρωση του κόμματος μας».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου:

«Όχι Αλέξη μου δεν φύγαμε γιατί χάσαμε. Φύγαμε γιατί βλέπαμε την εξαέρωση του κόμματος μας και ποιος μπορεί να υποστηρίξει με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν δικαιωθήκαμε με αυτή την επιλογή.

Και αυτό δεν άρχισε με τον Κασσελάκη, που σε αυτό τουλάχιστον, έχει δίκιο όταν λέει ότι αν είχαμε ένα στιβαρό κόμμα δεν θα είχε κερδίσει.
Άρχισε το βράδυ των εκλογών του 2019, όπου ανακοίνωσες στο κόμμα μας ότι θα τα αλλάξεις όλα, τη στιγμή που πήραμε 31,5%, ένα εντυπωσιακό ποσοστό μετά από εφαρμογή μνημονίου.

tsakalotos_-_facebook


Άρχισε όταν αρνήθηκες να φτιάξουμε ένα πολιτικό σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο και το έλλειμμα αξιοπιστίας που έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις μετά το 2017.

Άρχισε όταν ήθελες να φτάσεις τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη με πάνω από 100.000 ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές και επέβαλες να ψηφίζουν μέλη με δύο ευρώ την ίδια μέρα.

Άρχισε με την ανοχή σου στις θεωρίες περί εσωτερικών εχθρών, και από ότι βλέπουμε οι εσωτερικοί εχθροί όλο και πολλαπλασιάζονται εντός ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Άρχισε όταν πρώτα εσύ ήθελες τη αδιαμεσολάβητη σχέση με τη βάση, δηλαδή χωρίς καμία λογοδοσία στα όργανα, δημιουργώντας ένα κόμμα που δεν συζητά πολιτικά και ιδεολογικά.

Άρα πριν μας "αναλύσεις" τους λόγους που φύγαμε κάποιοι, μήπως να αρχίσεις εσύ με μια στοιχειώδη αυτοκριτική; Θα ήταν μια καλή αρχή!»



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης