ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Η νυχτερινή άφιξη Κασσελάκη και η συνεδρίαση στο σπίτι του

ΣΥΡΙΖΑ: Στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Η νυχτερινή άφιξη Κασσελάκη και η συνεδρίαση στο σπίτι του

Στις 4 το απόγευμα ξεκινούν οι τρίημερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

syriza_spetses_afiksi_arthro
Στην τελική ευθεία για την έναρξη των τριήμερων εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να φτάνουν στο νησί είτε με το πρωινό πλοίο από τον Πειραιά είτε με θαλάσσιο ταξί από την Κόστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το καράβι από τον Πειραιά επέλεξαν οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Μίλτος Ζαμπάρας, Χάρης Μαμουλάκης, Γιάννης Σαρακιώτης, Κυριακή Μάλαμα.



Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι από τους 36 βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το «παρών» στις Σπέτσες - λίγες ώρες μετά το επεισόδιο Ακρίτα-Καρανίκα - θα δώσουν 33 καθώς θα απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη.

Με θαλάσσιο ταξί έφτασε λίγο αργότερα η βουλευτής Ραλία Χρηστίδου η οποία δήλωσε «πάντα» έτοιμη χαριτολογώντας για όσους εξέφρασαν ενστάσεις με αυτή τη διαδικασία με τη φράση «δεν γνωρίζω κάτι, υπήρχαν επιφυλάξεις;». Η ίδια δήλωσε «πάντα χαμογελαστή» καθώς, όπως είπε, «όσο πιο προετοιμασμένος είσαι για το μέλλον τόσο καλύτερα» ενώ στην ερώτηση αν έχει μαζί της το powerpoint απάντησε «αυτά έχουν φύγει από προχθές, είμαστε έτοιμοι».



Οι προετοιμασίες στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκινήσει από νωρίς καθώς στις 4 μετά το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη συνεδρία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με δείπνο του οικοδεσπότη προς τους προσκεκλημένους του, εντός του αρχοντικού της οικογένειας Κασσελάκη.

Για το Σάββατο οι συνεδριάσεις θα ξεκινήσουν στις 9:15 το πρωί με μεσημεριανό διάλειμμα στις 2 μετά το μεσημέρι, για να αρχίσουν εκ νέου μετά τις 4 το απόγευμα προκειμένου να ολοκληρωθούν πριν τις 9 το βράδυ.



Η «μυστική» άφιξη Κασσελάκη χθες στις Σπέτσες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έφτασε στο νησί με… περιπετειώδη τρόπο χθες μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν φτάσει από νωρίς χθες το απόγευμα στο νησί.

Δεν τα κατάφεραν, ωστόσο, να εξασφαλίσουν ένα πλάνο από την άφιξη του κ. Κασσελάκη στις Σπέτσες, καθώς υπήρξε πρόνοια, για να μείνουν οι τηλεοπτικές κάμερες μακριά από τον Στέφανο Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, οι αποσκευές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκαν σε προβλήτα κοντά στην οικία του, δίνοντας την αίσθηση ότι θα έφτανε και ο ίδιος εκεί. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να φτάσει με θαλάσσιο ταξί στο κεντρικό λιμάνι των Σπετσών, αιφνιδιάζοντας δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyik4en6w57l)


Από τους εκπροσώπους του Τύπου έγινε αντιληπτός μόνο όταν έκανε μια βραδινή βόλτα, κρατώντας ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, σε σχέση με το παρελθόν.

Το χαμηλό προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι ασύνδετο με την πολιτική διάσταση της επίσκεψης των βουλευτών στο νησί, καθώς όλοι επιθυμούν το ίδιο κλίμα.

Το δείπνο του Σαββάτου

Μετά τις συνεδριάσεις του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του κόμματος, το οποίο είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον «Ταρσανά», αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών η Κουμουνδούρου αναζητούσε χθες εναλλακτική λύση.

Όσον αφορά τη διαμονή των βουλευτών, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Roumani», ενώ παρόντες πλην των βουλευτών θα είναι και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyik14hggnrd)


Φωτογραφίες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν στις Σπέτσες με το πλοίο

spetses-afikseis__1_
Διονύσης Καλαματιανός και Νίκος Παππάς
spetses-afikseis__2_
Γιώργος Τσίπρας
spetses-afikseis
Γιώργος Βασιλειάδης και Ράνια Σβίγκου
vouleutes-syriza
Από αριστερά: Αυλωνίτης, Ζαμπάρας, Γιαννούλης, Γαβρήλος


syriza-spetses__5_
Η Δώρα Αυγέρη με τη Θεοδώρα Τζάκρη
syriza-spetses__4_
Η Θεοδώρα Τζάκρη

syriza-spetses__2_
Από αριστερά, Γιώργος Γαβρίλος, Μανώλης Καπνισάκης και Γιώργος Ψυχογιός

thraskia
Η Ράνια Θρασκιά




pappas-spetses
Πέτρος Παππάς
karamerow-spetses
Γιώργος Καραμέρος
vetta-spetses
Καλλιόπη Βέττα
meikopoulos-spetses
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
mamoylakis
Χάρης Μαμουλάκης, Καλλιόπη Βέττα, Μίλτος Ζαμπάρας
xristidou
Ραλλία Χρηστίδου


Ειδήσεις σήμερα:

Οι 13 περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά το Σαββατοκύριακο - Η πρόγνωση για την Αττική

Η αποκάλυψη της διαβολοβδομάδας των ΟΥΚ: Οι παραισθήσεις, οι ανακρίσεις και η... Ρόζα - Δείτε βίντεο

Επεισοδιακά ξεκινά η συνεδρίαση των Σπετσών: Το σκηνικό Ακρίτα - Καρανίκα και οι επιθέσεις στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης