Ξεκίνησε η συζήτηση του προϋπολογισμού – Την Κυριακή οι ομιλίες των αρχηγών και η ψήφισή του

Ξεκίνησε η συζήτηση του προϋπολογισμού – Την Κυριακή οι ομιλίες των αρχηγών και η ψήφισή του

Ποιοι μιλούν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής

vouli_new
Η πενθήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024 ξεκίνησε σήμερα στις 11 στην Ολομέλεια της με της Βουλής με τις τοποθετήσεις των γενικών εισηγητών των εννέα κοινοβουλευτικών ομάδων.

Δείτε live



Από την ΝΔ εισηγητές είναι οι Στέλιος Πέτσας, Διονύσης Ακτύπης, Γιώργος Κωτσός, Νεοκλής Κρητικός και Φώντας Μπαραλιάκος, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Νίκος Πέππας και Γιώργος Γαβρήλος, από το ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, Ελένη Βατσινά, Πάριος Κουκουλόπουλος, από το ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου και Νίκος Καραθανασόπουλος, από την Ελληνική Λύση οι Στέλιος Φωτόπουλος και Βασίλης Βιλιάρδος, από τους Σπαρτιάτες οι Θανάσης Χαλκιάς και Ιωάννης Κόντης, από την Νίκη οι Δημήτρης Νατσιός και Ανδρέας Βορύλλας, από την Πλεύση Ελευθερίας οι Ελένη Καραγεωργοπούλου και Αλέξανδρος Καζαμίας και από την Νέα Αριστερά η κυρία Εφη Αχτσιόγλου. 

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή και η συζήτηση θα κλείσει με τις τοποθετήσεις του Υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη και του πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκη προκειμένου να διεξαχθεί η ψηφοφορία. 

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024» έχει ήδη γίνει δεκτό, κατά πλειοψηφία, από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπέρ του σχεδίου νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος, το Δημοκρατικό Κίνημα «Νίκη» και η Πλεύση Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου, το καταψήφισαν, ενώ οι Σπαρτιάτες επιφυλάχθηκαν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Πειραιά - Ζημιές σε ακτίνα 300 μέτρων

Ρόλερ κόστερ ο καιρός: Βαθιά άνοιξη μέχρι αύριο, κύμα ψύχους το Σαββατοκύριακο και Χριστούγεννα με... καραβάκι

H Μπάγερν άφησε εκτός Ευρώπης τη Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης