Χρήστος Γιαννούλης: Εύχομαι ο Κασσελάκης να εννοεί ότι δεν έχει κύκλους, δεν ήταν σωστός ο χειρισμός στην Κεντρική Επιτροπή

Χρήστος Γιαννούλης: Εύχομαι ο Κασσελάκης να εννοεί ότι δεν έχει κύκλους, δεν ήταν σωστός ο χειρισμός στην Κεντρική Επιτροπή

«Έχουν δημιουργηθεί θέματα με πρόσωπα που στηρίζουν τη φυσική ηγεσία του κόμματος αλλά δεν θα στηρίξουν οποιαδήοπτε ροπή που θα λέει ότι το κράτος είμα εγώ, το κομμα είναι ανύπαρκτο».

xristos-giannoulis
Δεν ήταν σωστός ο χειρισμός του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης εξηγώντας ότι «σύνθεση δεν είναι μόνο να παραμείνει ο Τσακλώτος και η Ομπρέλα. Εδώ έχουν δημιουργηθεί θέματα με πρόσωπα που στηρίζουν τη φυσική ηγεσία του κόμματος αλλά δεν θα στηρίξουν οποιαδήοπτε ροπή που θα λέει ότι το κράτος είμα εγώ, το κομμα είναι ανύπαρκτο».

«Ξέρει πολύ καλά ο Κασσελάκης ότι η άσκηση του αρχηγικού δικαιωμάτος και η μη λευκή επιταγή έχει ένα όριο. Ξέρει πότε ξεκινούν οι κίνδυνοι αν το υπερβεί πέρα από το αναμενόμενο και τι επιδράσεις θα δημιουργήσει αφελής δεν είναι» πρόσθεσε ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εύχομαι ένα πράγμα, όχι ως κριτική αλλά ως παράκληση: να εννοεί το "εγώ δεν έχω κύκλους"» πρόσθεσε ο κ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwximvqpb8ux)
Κλείσιμο


Κατά τον ίδιο «στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε υποχρεωμένοι να αισιοδοξούμε από απόγνωση, πρέπει να ανατρέξουμε στα πρόσφατα γεγονότα, να δούμε τι λάθη κάναμε».

«Η ουσιαστική ενότητα περιλαμβάνει αλληλεγγύη, έχει συναίσθημα, δεν μπορεί να υπάρχει η λογική του ηττημένου και του νικητή. Κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι ο Στεφανος Κασσελάκης εξελέγη αιφνιδιαστικά πρόεδρος. Ερώτημα: πρέπει να το σεβαστούμε όλοι συγκροτημένοι ως κόμμα; Έχει το δικαίωμα κάποιος να ασκήσει κριτική στη νεα ηγεσία; Ναι. Έχει δικαίωμα να βρίσει; Όχι. Να αποδομήσει; και πάλι όχι, αυτά μας οδήγησαν εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννούλης.

Όπως είπε «μία κρίση θέλει το χρόνο της, δεν ωραιοποιώ καταστάσεις. Θυμίζω σαν παράδειγμα αποχωρώντας με τρεις βουλευτές ότι είχε φύγει ο Φώτης Κουβέλης μετά από συνέδριο. Άρα η επόμενη ευκαιρία μας είναι ένα συνέδριο αυτοκάθαρσης και αυτολύτρωσης, εκεί πρέπει να φτάσουμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwxikxi4nfsp)


Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται η Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα - «Παραλίγο να μας σκοτώσει» λένε οι αναβάτες της μηχανής

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης