Στέφανος Κασσελάκης: Η χαλαρή έξοδος στη Λάρισα με σφηνάκια, σέλφι και αγκαλιές παρουσία Κουρέτα

Στέφανος Κασσελάκης: Η χαλαρή έξοδος στη Λάρισα με σφηνάκια, σέλφι και αγκαλιές παρουσία Κουρέτα

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε το ποτό του σε κεντρική καφετέρια της Λάρισας μαζί με βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis-1-2
Μια χαλαρή συνάντηση, με σφηνάκια, σέλφι και χαλαρή διάθεση είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λάρισα.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε το ποτό του σε κεντρική καφετέρια της Λάρισας μαζί με βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.
kasselakis-1-2
 

Κλείσιμο
Μαζί του ήταν και ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας με τον οποίο έκαναν μια θερμή αγκαλιά. Νωρίτερα, οι δυο τους συναντήθηκαν για να συζητήσουν. «Έκανες έναν άθλο στις περιφερειακές εκλογές, θα είμαστε δίπλα σου», είπε στον νέο Περιφερειάρχη ο Στέφανος Κασσελάκης.
kasselakis-2-1
kasselakis-3-2
 

Το παρών στη χαλαρή συνάντηση έδωσαν ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη και ο βουλευτής Μαγνησίας και τομεάρχης Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
6012204
6012199
 

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τραμ 10:00-13:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

Βροχές και καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά


Η κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια»: Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης