Γιώργος Τσίπρας: Το τίμιο για τους διαφωνούντες είναι να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Τσίπρας: Το τίμιο για τους διαφωνούντες είναι να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τον ίδιο «δεν θα πάει σε διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αποχώρηση και διάσπαση μπορεί να πάει» ενώ «οι ίδιοι άνθρωποι που χάρηκαν για την αποχώρηση του Τσίπρα τώρα ζητούν την παρέμβαση του»

giorgos-tsipras-eyp
Τη ρητορική της «στρατηγικής» για να προκληθεί «η μέγιστη φθορά στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη», η οποία «αντιμετωπίζεται με διαζύγιο» επανέλαβε ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.

«Εφόσον έχουν αποφασίσει να φύγουν το τίμιο θα ήταν να φύγουν και να μην πάμε σε διαδικασίες» συμπλήρωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «πρέπει να χωρίζεις όταν δεν υπάρχει έδαφος να συζητήσεις».

Όπως σημείωσε «δεν ξεκίνησε ο Κασσελάκης να βάλει κατά της ενότητας» αλλά «είχαμε ομοβροντία από συγκεκριμένα στελέχη» υπενθυμίζοντας ότι «ο Κασσελάκης από την πρώτη μέρα και μέσα στην ΚΟ προτεινε να αναλάβουν τομείς όλος ο κόσμος».

Ερωτηθείς για τους διαγραφέντες είπε, επίσης, ότι «θεωρητικά θα μπορούσαν να ξαναγυρίσουν αλλά δεν βλέπω καμία διάθεση για σύνθεση, οι διαγραφέντες και μερικοί άλλοι μιλούν για μετάλλαξη, το πότε έγινε αυτό σε έναν μήνα μόνο αυτοί το γνωρίζουν».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Τσίπρας στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή "Μπρα Ντε Φερ " 25-10-2023


Κατά τον ίδιο «δεν θα πάει σε διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αποχώρηση και διάσπαση μπορεί να πάει» ενώ «οι ίδιοι άνθρωποι που χάρηκαν για την αποχώρηση του Τσίπρα τώρα ζητούν την παρέμβαση του».

Ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε και στις κατηγορίες περί οικονομικών παράκεντρων για τον Στέφανο Κασσελάκη και είπε «από τότε που εμφανίστηκε ο Κασσελάκης δεν θα έλεγα ότι έχει στήριξη των media. Αν είναι τόσο δεξιός όσο λένε κάπως θα φαινόταν αυτό. Από ένα σημείο και μετά είναι και αστεία αυτά που λέγονται».

Για την πρόταση παραίτησης Κασσελακη, τέλος, είπε ότι «είναι προφανές ότι αυτό που εξελίσσεται είναι ότι δεν αποδέχονται τη δημοκρατική εκλογή Κασσελάκη πριν από έναν μήνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Συναντήθηκαν οι ηγέτες της Χεζμπολάχ, της Ισλαμικής Τζιχάντ και της Χαμάς - Τι συζήτησαν

Δεν άντεχα να τη βλέπω άρρωστη, είπε ο πατέρας που έπνιξε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα - Οι αριθμοί από το 1998 ως το 2012 και οι εθνικότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης