ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Γιώργος Τσίπρας: Οι διαφωνούντες έχουν τη λογική «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα»

Γιώργος Τσίπρας: Οι διαφωνούντες έχουν τη λογική «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα»

Αμφισβητούν την ίδια την δημοκρατική εκλογή Κασσελάκη - Οι ψηφοφόροι δεν ζήτησαν άλλο πρόσωπο αλλά άλλο κομμα - «Τρίχες» η προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

giorgos-tsiras
Ως «αμφισβήτηση της ίδιας της δημοκρατικής εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη» χαρακτήρισε δηλώσεις στελεχών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης.

«Δεν έχουμε πόλεμο φθοράς αλλά στρατηγική κατστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον έχεις επιλέξει να φτιάξεις νέο κόμμα θες να προκαλέσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η λογική "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα"» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν έχεις επιλέξει να κάνεις ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προτιμότερο να φύγεις. Αν μιλάς για κόμμα στο οποίο εγκαταστάθηκαν οι ολιγάρχες τότε θα πρέπει να φύγεις, εγώ θα έφευγα αν το πίστευα αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Όπως σημείωσε «η συμπεριφορά ορισμένων στελεχών θυμίζει συμπεριφορά ιδιοκτητών διαμερίσματος. Είναι κακό να αισθάνεται κανείς ιδιοκτητης και μεγαλομέτοχος που θα εγκρίνει το ποιος θα γίνει πρόεδρος».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh2793367tt)


Κατά τον Γιώργο Τσίπρα «η ψήφος του κόσμου (σ.σ. στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ) που το μεγαλύτερο μέρος είχε ξαναφηφίσει το 2022, δεν ήθελε ένα άλλο πρόσωπο αλλά ένα άλλο κόμμα και αυτό το μήνυμα δεν θέλουν να το λάβουν. Είναι προφανές ότι ο Κασσελάκης ακόμα και αν ήθελε δεν θα μπορούσ να κάνει κάτι σε ένα κόμμα συντεταγμένο με συνέδριο, θα πάμε στο συνέδριο και θα τα συζητήσουμε όλα».

Σύμφωνα με όσα είπε στο Κόντρα Channel, «για όσους δεν κάνουν δηλώσεις καταστροφής υπάρχει η έκκληση για ενότητα. Στους υπόλοιπους τι να πεις;».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές είπε ότι «θα είναι δείκτης αν θα είναι επιτυχής η αλλαγη της ηγεσίας, πρέπει να πάμε καλά είναι ορόσημο». Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «οι μετρήσεις μέσα στο καλοκαίρι, πριν εμφανιστεί ο Κασσελάκης, ήταν πολύ κάτω από το 17% για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Γιώργος Τσίπρας ρωτήθηκε, τέλος, και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και είπε ότι «προετοιμαστήκαμε χειρότερα από ό,τι το 2019. Δεν φαίνεται ότι άλλαξαν πολύ τα μυαλά μας από την ήττα του '19. Η προεργασία ήταν τρίχες, όταν παίρνεις αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο τι προεργασία να έχει γίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Έχει σχέδιο να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ «Δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν»

Δεν άντεχα να τη βλέπω άρρωστη, είπε ο πατέρας που έπνιξε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα - Οι αριθμοί από το 1998 ως το 2012 και οι εθνικότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης