Μαντζουράνης: «Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω για τη δίκη του Παππά»

Μαντζουράνης: «Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω για τη δίκη του Παππά»

Επιμένει στις δηλώσεις του για απόφαση Τσαουσέσκου και τονίζει ότι σέβεται απεριόριστα τη Δικαιοσύνη και τους έντιμους και γενναίους δικαστές, που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία

mantzouranis
«Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω για τη δίκη του Παππά» δηλώνει ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία έκανε λόγο για πολακισμό, μετά τις τοποθετήσεις του για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

O δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας τα εξής:

«Μετά από δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της μαχόμενης δικηγορίας, η ΝΔ μου έκανε την τιμή να με καταγγείλει ως εχθρό της Δικαιοσύνης. Τιμή, όταν προέρχεται από κείνους που συμπεριφέρονται στην ελληνική Δικαιοσύνη σαν σε θεραπαινίδα πολιτικών και άλλων συμφερόντων», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαντζουράνης στην απάντησή του προς τη Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω από όσα είπα για τη δίκη του Νίκου Παππά, του οποίου ήμουν συνήγορος υπεράσπισης».

Κλείσιμο
«Τη Δικαιοσύνη και τους έντιμους και γενναίους δικαστές, που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία και τους οποίους σέβομαι απεριόριστα, δεν τους βλάπτει η αλήθεια και η κριτική, που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).




Ειδήσεις σήμερα

Τουρκία: Ο Ερντογάν ντύθηκε «πιλότος» μετά την ασθένειά του και παρουσίασε τουρκικό μαχητικό... 5ης γενιάς

Εκλογές 2023: Αύριο αποφασίζει ο Άρειος Πάγος αν το κόμμα Κασιδιάρη μπορεί να συμμετέχει

Κριστιάνο Ρονάλντο: Φιλάει δημόσια τη Ροντρίγκεζ για να πείσει ότι δεν υπάρχει κρίση στη σχέση τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης