«Φίλε μου Γιώργο, συγχαρητήρια», το μήνυμα του Κυριάκου Πιερρακάκη για τον Γεωργαντά

«Φίλε μου Γιώργο, συγχαρητήρια», το μήνυμα του Κυριάκου Πιερρακάκη για τον Γεωργαντά

«Η συνεργασία μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπήρξε άψογη» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης 

273619834_537225711296207_4379378201123067862_n
Με μήνυμά του στο Facebook ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ευχαρίστησε τον Γιώργο Γεωργαντά για τη συνεργασία τους στο υπουργείο και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με μια εσωτερική μετακίνηση κάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κενό που προέκυψε με την αποπομπή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού. Τη θέση, όπως αποφάσισε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Δευτέρας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Κιλκίς και έως τώρα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Πιερρακάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook: «Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Georgios Georgantas! Η συνεργασία μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπήρξε άψογη, του αναλογεί σημαντικό μερίδιο όσων πετύχαμε και είμαι βέβαιος ότι ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα. Φίλε μου Γιώργο, συγχαρητήρια!».




Ειδήσεις σήμερα:

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί και ΕΔΕ για πέντε, μετά την απόδραση των πέντε βαρυποινιτών από το Τμήμα Μεταγωγών Χανίων

Γιατί ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Σπήλιο Λιβανό

Έφοδος της Αστυνομίας σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών σε νότια προάστια και Περιστέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης