Νέο ροζ βίντεο δημιουργεί τριγμούς στο ψευδοκράτος - Αποκαλύψεις μετά την παραίτηση του «πρωθυπουργού»

Νέο ροζ βίντεο δημιουργεί τριγμούς στο ψευδοκράτος - Αποκαλύψεις μετά την παραίτηση του «πρωθυπουργού»

Αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» - Εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» - Ο μαφιόζος Πέκερ δήλωσε για το βίντεο του Τουναλί πως ενώ προειδοποιήθηκε, δεν παραιτήθηκε - Κάλεσε τους «πολιτικούς» στα κατεχόμενα να «απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών»

ροζ-βιντεο1
Νέο ροζ βίντεο κυκλοφόρησε την Πέμπτη στο Διαδίκτυο που αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς στο ψευδοκράτος. Το βίντεο εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Νέο ροζ βίντεο στο ψευδοκράτος

«Ενώ προειδοποιήθηκε, δεν παραιτήθηκε»

Δημοσιοποιώντας το νέο ροζ βίντεο ο μαφιόζος Πέκερ απέρριψε την κατηγορία ότι είναι απλώς εκβιαστής και καταστρέφει τις ζωές ανθρώπων. Υποστηρίζει πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιωτική ζωή κανενός, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων.

Προειδοποιεί επίσης ότι όσοι εκτελούν τις εντολές των ανθρώπων του υποκόσμου δεν πρέπει να αντιδρούν και θα υποστούν την οργή του «Τρελού Λοχία» (είναι το διαδικτυακό του ψευδώνυμο. Απειλεί πως «αν ο αγώνας του «τρελού λοχία» δεν φέρει αποτέλεσμα, τότε θα συναντήσουν την οργή του αδερφού του «τρελού λοχία», του «ψηλού λοχία».

Για το βίντεο του Τοζούν Τουναλί αναφέρει πως δημοσιοποιείται γιατί ενώ προειδοποιήθηκε δεν παραιτήθηκε. Κάλεσε και πάλι τους πολιτικούς στα κατεχόμενα να απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται γιατί θα συνεχιστεί η δημοσιοποίηση βίντεο και τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα 24ωρο, ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ υπέβαλε την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.

Ο λόγος που οδήγησε τον Σανέρ στην απόφαση τερματισμού της πολιτικής του διαδρομής ήταν ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και άλλα πολιτικά πρόσωπα.


Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.

Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίο τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης