Γκάλοπ MRB: 13 μονάδες προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Γκάλοπ MRB: 13 μονάδες προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Τι ποσοστό συγκεντρώνουν τα κόμματα σύμφωνα με τις «Τάσεις» της MRB - Ανακατατάξεις στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς υπουργούς - Δημοφιλέστεροι οι Δένδιας, Κικίλιας, Πιερρακάκης

ypourgiko_symvoulio_gallup
Μία φωτογραφία της στιγμής και των διαθέσεων του εκλογικού σώματος δείχνουν οι τάσεις της MRB που αποτυπώνουν τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Η ΝΔ συγκεντρώνει 36,8% στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου και προηγείται με 13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ποσοστό 23,8%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,1%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2% και μετά η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Οι πολίτες έχουν εδραιωμένη άποψη ότι στις εκλογές πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η ΝΔ. Στην λεγόμενη «παράσταση νίκης» η ΝΔ συγκεντρώνει 54,7% και προηγείται με 36 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 18,7%, αν και η διαφορά έχει μειωθεί από το 42,8% μεταξύ των δύο κομμάτων όπως είχε καταγραφεί από την MRB τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του, οι πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Δεύτερος δημοφιλέστερος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τρίτος υπουργός με τα περισσότερα «like» των πολιτών ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης

Τη 10άδα των δημοφιλέστερων υπουργών συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
meli-kyvernisis


Ειδήσεις σήμερα: 

EURO 2020: Το Νησί…φλέγεται - Τρελοί πανηγυρισμοί σε όλη την Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό

Μόσιαλος: Τα εμβόλια προστατεύουν επαρκώς από τη μετάλλαξη Δέλτα

Απολογία για νέα αδικήματα δίνει σήμερα ο Λιγνάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης