Πλεύρης για Καρανίκα: Θα περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις αναφορές για ασφαλή δοκιμή ναρκωτικών

Πλεύρης για Καρανίκα: Θα περίμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις αναφορές για ασφαλή δοκιμή ναρκωτικών

«Δηλαδή τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στο κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

thanos_plevris_sto_vima_tis_voulis
Να καταδικάσει τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα, συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την χρήση ναρκωτικών κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στη Βουλή, χαρακτήρισε απαράδεκτη και επικίνδυνη την τοποθέτηση του κ. Καρανίκα περί δοκιμής σκληρών ναρκωτικών με «ασφαλή τρόπο».

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στην τηλεόραση άνθρωπος που είχε θεσμική θέση, ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, και να λέει ότι, επειδή ήταν αριστερός, δοκίμασε ναρκωτικά -με ασφαλή τρόπο- για να δει τις συνέπειες. Είπε ότι δοκίμασε ηρωίνη και κοκαΐνη. Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος και αυτό πρέπει να το πούμε. Δηλαδή τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στο κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες; Περίμενα να υπάρξει ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καταδικάζει αυτές τις δηλώσεις» σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι είναι και πώς θα λειτουργεί η ψηφιακή κάρτα - Όλα όσα αλλάζουν

Ξάνθη: Σεξουαλική επίθεση σε μαθήτρια - Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι η διεύθυνση δεν αντέδρασε

Η Σουλτάνα Ελευθεριάδου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «πολιτικούς κρατούμενους» - «Τον Κουφοντίνα εννοείτε;» απάντησε οργισμένος ο Πλεύρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης