Μιχαήλ Μισούστιν: Έφτασε στην Αθήνα - Συναντάται με τον Μητσοτάκη

Τον πρωθυπουργό της Ρωσίας υποδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές - Το πρόγραμμά του

mitsotakis_misustin2
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε στις 14:00 το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Τον πρωθυπουργό της Ρωσίας υποδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές.

Στις 14:30, ο Μιχαήλ Μισούστιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το πέρας της συνάντησης, θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Αργότερα, στις 18:15 ο Ρώσος πρωθυπουργός θα μεταβεί στο νέο συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, όπου μαζί με όλους τους προσκεκλημένους θα τον υποδεχθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ξενάγηση των προσκεκλημένων στην Πινακοθήκη, τμηματικά και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στις 20:30 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο του οποίου θα υπάρξει προσφώνηση από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και αντιφωνήσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη τελετή κατάθεσης στεφάνων στις 09:20 στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια στις 10.00 θα ακολουθήσει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και υψηλών προσκεκλημένων.

Κλείσιμο
Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη, στις 11:30, για τη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις σήμερα 

200 χρόνια από το 1821: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή - Οι εκδηλώσεις, οι καλεσμένοι, το πρόγραμμα

Γεραπετρίτης: Σοβαρή αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

Αποφυλακίστηκε και λίγες ώρες μετά διέρρηξε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης