Κεγκέρογλου: Να συζητηθεί στην Βουλή το πόρισμα Αλιβιζάτου

Κεγκέρογλου: Να συζητηθεί στην Βουλή το πόρισμα Αλιβιζάτου

Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος επεσήμανε ότι «η αύξηση των κρουσμάτων αναίτιας και υπέρμετρης αστυνομικής βίας, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής,  του πορίσματος της επιτροπής Αλιβιζάτου για την διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας

kinimaallaghs3
Την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για άμεση σύγκληση της επιτροπής Δικαιοσύνης, Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης προκειμένου να συζητηθεί το πρόστιμα της επιτροπής Αλιβιζάτου για τα φαινόμενα της αστυνομικής αυθαιρεσίας και την αντιμετώπισή τους κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος επεσήμανε ότι «η αύξηση των κρουσμάτων αναίτιας και υπέρμετρης αστυνομικής βίας με αποκορύφωμα τα τελευταία αποκρουστικά περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με την παρουσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, του πορίσματος της επιτροπής Αλιβιζάτου για την διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής βίας.

Μολονότι η επιτροπή Αλιβιζάτου συστήθηκε με απόφαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο ίδιος αρνείται πεισματικά επί 4μηνες να ανταποκριθεί σε αντίστοιχο αίτημα που είχαν υποβάλει Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στις 11 Νοεμβρίου 2020. Η εμμονή του να αρνείται να παραβρεθεί στην Κοινοβουλευτική συζήτηση επι του πορίσματος, αφενός τον εκθέτει και αφετέρου ενέχει τον κίνδυνο της συνέχισης των φαινομένων αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας».

Ειδήσεις σήμερα 

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ περνά στην αντεπίθεση - «Εγώ τουλάχιστον δεν ντύθηκα ποτέ ναζί»

Προανακριτική για τον Νίκο Παππά και την υπόθεση Καλογρίτσα θα ζητήσει η ΝΔ

Ο Πεπέ Λε Πιου, η «κουλτούρα του βιασμού» και η «έξωση» από το Space Jam 2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης