Ρωμανός: Με απειλεί ο ράπερ Υποχθόνιος - Το ποστ του με «τη χρυσή από glock»

Ρωμανός: Με απειλεί ο ράπερ Υποχθόνιος - Το ποστ του με «τη χρυσή από glock»

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, στην οποία σημείωνε ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται - Ypo: «Ήταν τρολιά»

ROMAnos2
Εκτός ελέγχου βγήκε η διαδικτυακή αντιπαράθεση που ξεκίνησε ο ράπερ Υποχθόνιος με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, φτάνοντας στο σημείο να τον απειλεί δημόσια και να τον χαρακτηρίζει φασίστα.

Αρχικά, ο ράπερ κοινοποίησε μια ανάρτηση του κ. Ρωμανού, στην οποία ανέφερε ότι ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται με τον Υποχθόνιο να γράφει στο instragram του ότι «και ο χώρος των ράπερ αριστεροκρατείται. Θες να φας στη μάπα καμία χρύση (σ.σ σφαίρα) από glock (σ.σ ημιαυτόματο πιστόλι);».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9ifwxotv7gp-se)

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ ήταν άμεση κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απειλητικό μήνυμα του Υποχθόνιου μαζί με δύο φωτογραφίες του, με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου, γράφωντας «να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρωμανός σημείωσε ότι η αντιπαράθεση με τον Υποχθόνιο ξεκίνησε με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις του την περασμένη Δευτέρα που στοχοποιήθηκε από όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα το συγκεκριμένο story του ράπερ στο instagram.

«Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση). Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός.

Ypo: «Ήταν τρολιά»

Κλείσιμο
Ο Ypo μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε "ο Ypo" αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».


Ειδήσεις σήμερα: 

«Εμφύλιος» στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για την απεργία πείνας του Κουφοντίνα

O Τούρκος που φέρεται να έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό γύρισε στο σημείο για να... ποζάρει (Φωτογραφία)

Νέα καταγγελία: «Ο πελάτης μου έπαθε θλάση από τα χαστούκια του Φιλιππίδη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης