Μαρκόπουλος: H Ρένα Δούρου απαντά στην κριτική με εξώδικα

Μαρκόπουλος: H Ρένα Δούρου απαντά στην κριτική με εξώδικα

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος με ανάρτηση στο facebook σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψή της Ρένας Δούρου στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - ΜΕ εξώδικο απαντά η πρώην περιφερειάρχης Αττικής

markopoulos12
Με εξώδικο επέλεξε να απαντήσει η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στην κριτική που της άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος με ανάρτηση στο facebook σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο κ. Μαρκόπουλος απαντώντας στο εξώδικο Δούρου επισημαίνει:

«Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων ...αγωγές κι εξώδικα. Αντί για αντίλογο ουσίας, η νομική οδός. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίσαμε και τον οποίο ο λαός πολιτικά καταδίκασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ της ποινικοποίησης της πολιτικής. Μη αντέχοντας η Ρενα Δούρου την πολιτική κριτική μου στα πεπραγμένα της, στις «στραβές που έτυχαν στη βάρδια της» (σ.σ. Όπως η ίδια δήλωσε εξάλλου και κανείς άλλος), μου έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία ζητώντας να ανακαλέσω αναφορικά με ανάρτησή μου στο Facebook. Επαναλαμβάνοντας το μοτίβο του αρχηγού της Αλέξη Τσίπρα που πρόσφατα κατέθεσε αγωγές κατά δημοσιογράφων, η ίδια θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο βγαίνει από την πολιτική απομόνωση που έχει περιέλθει. Μάταια. Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται».

Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων ...αγωγές κι εξώδικα. Αντί για αντίλογο ουσίας, η νομική οδός. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που...

Posted by Dimitris Markopoulos on Monday, February 8, 2021




Η αρχική ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου που προκάλεσε την νομική αντίδραση της κυρίας Δούρου είχε ως εξής:

«ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ "ΣΤΡΑΒΕΣ" ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΚ. Το καταλάβαμε. Η Ρένα Δούρου ψάχνει εναγωνίως εκλογική περιφέρεια - μιας και είναι στην απ' έξω κι αυτό δύσκολα το αντέχει. Γι' αυτό έρχεται και ξαναέρχεται στη Β΄Πειραιά "δοκιμάζοντας δυνάμεις". Μετά την επίσκεψη της προ δύο εβδομάδων στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου (του οποίου η κατασκευή είχε καθυστερήσει στις ημέρες της ως περιφερειάρχη κι επιτέλους αποπερατώνεται από τη νυν διοίκηση Πατούλη χάρη στις εξαιρετικές προσπάθειες και της πειραϊκής αντιπεριφέρειας με τη Σταυρούλα Αντωνάκου) πήγε και στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας προφανώς για να μας θυμίσει την μεγάλη της ...ευαισθησία. Την υπεύθυνη για τις στραβές που έτυχαν στη βάρδια της στη Μάνδρα και στο Μάτι την περιμένω στις επόμενες εκλογές (αν τελικά το αποφασίσει) με μεγάλη λαχτάρα. Η Β Πειραιά δεν αποτελείται κυρία Δούρου από ιθαγενείς που όταν τους δίνεις χάνδρες σε ψηφίζουν. Έχει πολίτες με αξιοπρέπεια, άποψη και πάνω από όλα: ΜΕ ΜΝΗΜΗ!

ΥΓ: Κυρία Δούρου σας παρακαλώ να μου στείλετε τη διεύθυνση του γραφείου σας. Έχω δώρο για εσάς ένα πολύ καλό GPS για τους δρόμους των γειτονιών στις πόλεις μας. Δεν έχω την απαίτηση ενώ στη Β Πειραιά ούτε ζήσατε ποτέ, ούτε πατήσατε ως περιφερειάρχης να γνωρίζετε τα μέρη».

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ "ΣΤΡΑΒΕΣ" ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΚ. Το καταλάβαμε. Η Ρένα Δούρου ψάχνει εναγωνίως εκλογική περιφέρεια - μιας και...

Posted by Dimitris Markopoulos on Thursday, February 4, 2021
Κλείσιμο



Το εξώδικο της κυρίας Δούρου έχει ως εξής:



ΕΞΩΔΙΚΟ-_ΔΟΥΡΟΥ-ΠΡΟΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ_-1
ΕΞΩΔΙΚΟ-_ΔΟΥΡΟΥ-ΠΡΟΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ_-2




Ειδήσεις σήμερα: 

Βρετανία: Θα εμβολιάσει όλους τους μετανάστες, ακόμα κι αν έχουν εισέλθει παράνομα

Το κείμενο των τριών ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη - 3.000 λέξεις φρίκης

Έκρηξη στον Ασπρόπυργο: Βραχυκύκλωμα η αιτία - Ανησυχία για το τοξικό νέφος



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης