Ρωμανός (ΘΕΜΑ 104.6): H Μενδώνη αντέδρασε γρήγορα - Το ελληνικό metoo ξεκίνησε και με τις ενέργειες της κυβέρνησης

Ρωμανός (ΘΕΜΑ 104.6): H Μενδώνη αντέδρασε γρήγορα - Το ελληνικό metoo ξεκίνησε και με τις ενέργειες της κυβέρνησης

«Το ελληνικό metoo ξεκίνησε και με τις ενέργειες της κυβέρνησης και της υπουργού Πολιτισμού, δεν άκουσα κάτι γι’ αυτό» επισήμανε

ROMAnos2
Η Λίνα Μενδώνη έχει μιλήσει με πράξεις και την ίδια μέρα που υπήρξε δημόσια καταγγελία έκανε δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, αρνούμενος ότι υπάρχει θέμα με την υπουργό Πολιτισμού. «Το ελληνικό metoo ξεκίνησε και με τις ενέργειες της κυβέρνησης και της υπουργού Πολιτισμού, δεν άκουσα κάτι γι’ αυτό» επισήμανε.

«Πώς μπορούσε να ξέρει για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε αμφισβητηθεί καλλιτεχνικά από κανένα; Δηλαδή λέμε ότι η υπουργός όφειλε να ξέρει αυτό που δεν ήξερε το πανελλήνιο;», αναρωτήθηκε ο κ. Ρωμανός, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κανείς που μέχρι να έρθουν στο φως συγκεκριμένες καταγγελίες να μην είχε κάτι άλλο στο νου του; Ένας άνθρωπος (Λιγνάδης) που έχει στήσει μια καριέρα που δεν έχει αμφισβητηθεί καλλιτεχνικά από κανέναν».

Κατ’ αναλογία θα πει κάποιος ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όφειλε να ξέρει για τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη, όταν τους όρισε σε συγκεκριμένες θέσεις, σημείωσε.

«Ζητάνε τα ρέστα από την υπουργού Πολιτισμού, το Σωματείο των Ηθοποιών όταν είναι οι άνθρωποι που ξημεροβραδιάζονταν με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και συνεργάζονταν», σημείωσε σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Σωματείου που ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Μιλώντας για την ανακοίνωση την χαρακτήρισε «αισχρή». Σημείωσε δε, ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται.

«Δεν ήξεραν τίποτα; Αν ήξεραν, τότε την ανακοίνωση πρέπει να την απευθύνουν στον καθρέφτη τους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, σημείωσε ότι όταν έγινε η πρώτη καταγγελία σε μέσο ενημέρωσης, έγινε την ίδια μέρα δεκτή η παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης