Μητσοτάκης: Η επένδυση της Microsoft έχει πολυεπίπεδη οικονομική σημασία

Μητσοτάκης: Η επένδυση της Microsoft έχει πολυεπίπεδη οικονομική σημασία

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη σημερινή ως σημαντική ημέρα για την Ελλάδα – «Είναι η στιγμή να γίνει πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας», αναφέρει το βίντεο που ανήρτησε για την επένδυση της Microsoft

mitsotakis_micros
Επένδυση με πολυεπίπεδη οικονομική σημασία και μεγάλη κοινωνική απόδοση χαρακτήρισε τη δημιουργία μεγάλη κέντρου δεδομένων της Microsoft ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο της Microsoft Μπραντ Σμιθ «για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική οικονομία και τον Ελληνικό λαό».

«Μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη επένδυση στα 28 χρόνια λειτουργίας της εδώ – μια επένδυση με πολυεπίπεδη οικονομική σημασία αλλά και μεγάλη κοινωνική απόδοση. Σε ευχαριστώ Μπραντ Σμιθ για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική οικονομία και τον Ελληνικό λαό», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός δημοσιοποίησε και ένα βίντεο, που αναφέρεται στην Ελλάδα, έναν τόπο για νέα ξεκινήματα, με άπειρες δυνατότητες και γεμάτος ευκαιρίες.



Κλείσιμο
«Είναι η στιγμή να γίνει πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας, εντάσσοντάς την στη μεγαλύτερη υποδομή cloud του κόσμου και δημιουργώντας το πρώτο Microsoft Datacenter στη χώρα. Ήρθε η στιγμή να ενισχύσουμε 100.000 επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και μαθητές, το ανθρώπινο δυναμικό του αύριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

«Η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει στιγμή. Η ανάπτυξη ξεκινά εδώ, τώρα. Η Ελλάδα σε νέους ψηφιακούς δρόμους» καταλήγει το βίντεο.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια καζούρα στον Τραμπ για την «στημένη φωτογράφιση» όπου υπέγραφε... λευκό χαρτί

ΕΟΔΥ: 20 κρούσματα στα rapid test που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας

Δεν θα γίνουν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης