Κορωνοϊός - Τραμπ: Άγρια online καζούρα για την «στημένη φωτογράφιση» όπου «υπέγραφε λευκό χαρτί»

Κορωνοϊός - Τραμπ: Άγρια online καζούρα για την «στημένη φωτογράφιση» όπου «υπέγραφε λευκό χαρτί»

«Αετομάτηδες» του διαδικτύου εντόπισαν ορισμένα ύποπτα στοιχεία στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος

trump_blank
Οι φωτογραφίες που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος και δείχνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να εργάζεται σε ειδικό χώρο του Ιατρικού Κέντρου Γουόλτερ Ριντ, όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα έχοντας νοσήσει με Covid-19, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media με πολλούς χρήστες να τις χαρακτηρίζουν στημένες και γελοίες. Μία ειδικά από τις επίμαχες φωτογραφίες, η οποία φέρεται να δείχνει να υπογράφει μια... λευκή κόλλα χαρτί, προσπαθώντας να πείσει τους συμπατριώτες του ότι αντιμετωπίζει με σθένος τον κορωνοϊό και δεν αφήνει να τον καταβάλλει, έγινε στόχος άγριας καζούρας στο Twitter, με το hashtag #Staged να παραμένει για ώρες στα κορυφαία trends της χώρας.

Trump mocked for signing blank paper in ‘staged’ photos at Walter Reed


Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φωτογραφίες του σκληρά εργαζόμενου Τραμπ δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο το Σάββατο. Η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, μοιράστηκε μία από τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Twitter, γράφοντας στη λεζάντα: «Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει απο το να εργάζεται για τον αμερικανικό λαό». Ωστόσο οι προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου να δείξει ότι δεν πτοείται από την Covid-19 σύντομα βρέθηκαν στο μικροσκόπιο «αετομάτηδων» χρηστών του διαδικτύου, που εντόπισαν ύποπτες λεπτομέρειες και έσπευσαν να κατηγορήσουν στα social media τον Τραμπ για... «προεδρία τύπου reality TV».



Κλείσιμο
Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, μία από από τις φωτογραφίες δείχνει τον πρόεδρο να κάθεται στην άκρη ενός μεγάλου τραπεζιού συνεδριάσεων, με φόντο ξύλο καρυδιάς, ντυμένο με λευκό πουκάμισο, να κοιτάζει κάποια έγγραφα κρατώντας ένα στυλό. Μια άλλη εικόνα δείχνει τον Τραμπ να κάθεται σε ένα στρογγυλό τραπέζι με λευκό φόντο, φορώντας σακάκι, και να γράφει σε ένα κομμάτι χαρτί μπροστά του.

Παρόλο που η επιλογή των φωτογραφιών φαίνεται να προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι έχει περάσει ώρα από το ένα στιγμιότυπο μέχρι το άλλο, ο αρχισυντάκτης του The Air Current, Jon Ostrower, έριξε μια προσεκτική ματιά στα ενσωματωμένα δεδομένα των φωτογραφιών και ανακάλυψε ότι τραβήχτηκαν με διαφορά μόλις 10 λεπτών η μία από την άλλη. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι δείχνουν τον Τραμπ να εργάζεται σε δύο διαφορετικά σημεία.



Και ο ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου Andrew Feinberg ομως ανακάλυψε κάτι περίεργο όταν εξέτασε τις φωτογραφίες. Κάνοντας ζουμ σε μία από αυτές, ανακάλυψε ότι ο Τραμπ «δείχνει να υπογράφει το όνομά του σε μια λευκή κόλλα χαρτί».




Οι δύο επισημάνσεις των δημοσιογράφων προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στο Twitter, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τον Τραμπ ανώριμο και «πρόεδρο-reality star».


Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις τους:









Ειδήσεις σήμερα:

Βγήκε από το νοσοκομείο για βόλτα ο Τραμπ - Το νέο μήνυμα στους Αμερικανούς και η έκπληξη στους «πατριώτες» - Δείτε βίντεο

Στη Βουλγαρία συνελήφθη διαβόητος Έλληνας κακοποιός που κατηγορήθηκε για τριπλό φονικό το... 2001

Υπόθεση Κριστιάν Ντάντε: Οι κόρες του «πρωταγωνιστή» της μεγαλύτερης απάτης στην Ελλάδα κινούνται εναντίον του δημοσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης