Κουμουτσάκος: Όλοι να τηρούμε τα μέτρα προστασίας - Λήξαν το θέμα με τη Θεία Κοινωνία

Κουμουτσάκος: Όλοι να τηρούμε τα μέτρα προστασίας - Λήξαν το θέμα με τη Θεία Κοινωνία

«Μη σπεκουλάρετε πολιτικά για τέτοια θέματα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με παρέμβασή του σε επιτροπή του κοινοβουλίου

koumoytsakos12
«Το θέμα είναι λήξαν» είπε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στην Βουλή επιχειρώντας να κλείσει το ζήτημα που άνοιξε η δημοσίευση φωτογραφιών που τον εμφανίζουν να μεταλαμβάνει.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με παρέμβασή του σε επιτροπή του κοινοβουλίου και προκειμένου να απαντήσει σε σχετικά σχόλια του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, είπε: «Μη σπεκουλάρετε πολιτικά για τέτοια θέματα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι λήξαν. Το επαναφέρετε προσπαθώντας να κατασκευάσετε αφελή πολιτική παγίδα στην οποία κανείς δεν θα πέσει μέσα. Σπεκουλάρετε και δεν πρόκειται να απαντήσω. Τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να εφαρμοστούν από όλους. Όλα τα άλλα είναι πολιτική σπέκουλα».


koumoutsakosekklisia1


Νωρίτερα, ο κ. Μυλωνάκης είπε: «καλά ξεμπερδέματα κ. Κουμουτσάκο με το Μαξίμου για τη Θεία Κοινωνία. Κανένα κρούσμα δεν έχει αποδειχθεί, δεν έχει βγει ότι οφείλεται στην Αγία Μετάληψη. Και αντι να τους πείτε αυτό, εσείς είπατε τα δικά σας. Αυτά κάνει η Νέα Δημοκρατία και η εκκλησία μας είναι υπό διωγμό».





Ειδήσεις σήμερα: 

Συναρπαστική ανακάλυψη: Σαρκοφάγοι ηλικίας 2.500 ετών βρέθηκαν στη Σακκάρα - Δείτε εικόνες

Έχει και η Βρετανία τους αρνητές της μάσκας - Ποια είναι η «πιο επικίνδυνη γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας»

Πάνω από ένας τόνος ακατάλληλα όστρακα στην Καβάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης