«Εξηγήσεις» Κουμουτσάκου γιατί κοινώνησε χωρίς προφύλαξη κατά του κορωνοϊού

«Εξηγήσεις» Κουμουτσάκου γιατί κοινώνησε χωρίς προφύλαξη κατά του κορωνοϊού

«Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος

koumoutsakos-romfea
Τη λύπη του για τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και τον εμφανίζει να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς καμία προφύλαξη για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γεώργιος Κουμουτσάκος.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος στο Twitter.

«Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας» συμπλήρωσε.

Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν νέα μέτρα. 

«Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» είπε ο κ. Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν». 

Το περιστατικό σχολίασε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. «Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει νέα μέτρα κατά της πανδημίας, ο κ. Κουμουτσάκος μεταλαμβάνει. Κόντρα στους επιδημιολόγους, κόντρα στη δημόσια υγεία, κόντρα στη λογική. Κι ύστερα ψάχνουμε ποιοι δίνουν τροφή στο κίνημα κατά της μάσκας. Συγχαρητήρια.», έγραψε στο Twitter.


Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Ιανός - Συναγερμός στη Φθιώτιδα για εγκλωβισμένους ανθρώπους σε σπίτια και αυτοκίνητα

Κορωνοϊός: Αυστηρότερα μέτρα στην Αττική - Ανακοινώνονται το απόγευμα

Ο Τραμπ κόβει το TikTok στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης