Πελώνη (ΘΕΜΑ 104,6): Να απαντήσει ο Τσίπρας για τα «μαγαζιά» που λέει ο Παππάς

Πελώνη (ΘΕΜΑ 104,6): Να απαντήσει ο Τσίπρας για τα «μαγαζιά» που λέει ο Παππάς

Για «έντονη οσμή παρακράτους και παράκεντρου» έκανε λόγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

aristotelia-peloni
Για «έντονη οσμή παρακράτους και παράκεντρου» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τις αποκαλύψεις Μιωνή που έχουν προκαλέσει σάλο.

«Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ήταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρεπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε» πρόσθεσε η κυρία Πελώνη.

«Προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς αλλά θεωρώ μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα πώς στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και πώς υπήρχε πολιτκή στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να πληγεί ο ίδιος» σημείωσε η κυρία Πελώνη.

Συμφωνα με την ίδια οι εμπλεκόμενοι από τις αποκαλύψεις «θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς ηχητικό το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς».

Επανήλθε, μάλιστα, ότι «θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης. ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ και προκύπτει αβίαστα το ερώτημα».

Όσον αφορά τη «λίστα Πέτσα» η Αριστοτελία Πελώνη είπε ότι «δεν θα καθυστερήσει πολύ» η δημοσιοποίησή της εξηγώντας ότι «μιλάμε για 1232 μέσα σε όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώνεται ο έλεγχος γιατί υπάρχουν μέσα που ακόμα δεν έχουν λάβει τα ποσά. Ενδεχομένως και τις επόμενες ημέρες να δοθεί στη δημοσιότητα».

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Χωρίς απάντηση οι αποκαλύψεις για μεθόδους παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑ

Συγκινεί η Φώφη Γεννηματά: «Στα 22 μου είπαν ότι έχω λίγες πιθανότητες να γίνω μητέρα»

Σοκ από την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Βούτηξε από 27ο όροφο κτηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης