Κορωνοϊός - Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ ημίγυμνη λέει «μείνετε σπίτι»

Κορωνοϊός - Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ ημίγυμνη λέει «μείνετε σπίτι»

Στο Instagram την ακολουθούν 7,3 εκατ. - «Εδώ και μέρες βρίσκομαι σε καραντίνα, όχι επειδή νιώθω άρρωστη αλλά γιατί παίρνω όλες τις προφυλάξεις για να παραμείνω υγιής», λέει στο μήνυμά της

anastasia-karanikolaou

Η Κάιλι Τζένερ προέτρεψε τους 166 εκατομμύρια followers να μείνουν σπίτι για να είναι ασφαλείς και να μην κινδυνέψουν να κολλήσουν κορωνοϊό. Το ίδιο έκανε και η καλύτερή της φίλη, η ελληνικής καταγωγής Αναστασία Καρανικολάου.

H «Stassie Baby» έτσι μπορεί να την ακολουθήσει κάποιος στο Instagram έβαλε το καυτό της μπικίνι και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός να μείνουν στα σπίτια τους.

«Μιλάω μέσα από τα social media και εδώ και μέρες βρίσκομαι σε καραντίνα, όχι επειδή νιώθω άρρωστη αλλά γιατί παίρνω όλες τις προφυλάξεις για να παραμείνω υγιής», λέει στο μήνυμά της μέσα από την κουζίνα της και συνεχίζει: «Μπορεί να μην ανησυχείτε γιατί είστε υγειείς αλλά πρέπει να σας ενδιαφέρει και η ασφάλεια των υπολοίπων. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και οι άλλοι. Ξέρω είναι δύσκολοι καιροί, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε αλλά μείνετε ενημερωμένοι. Μαγειρεύω με τα εσώρουχά μου επειδή μπορώ. Σταματήστε να αγοράζετε, βγάλτε βόλτα το σκύλο αν έχετε, να πλένετε τα χέρια σας και μείνετε σπίτι», λέει στο μήνυμά της.


Anastasia_Karanikolaou_Insta
Anastasia_Karanikolaou_Insta1
Anastasia_Karanikolaou_Insta2



Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασε προκαλεί… τον κόσμο να μείνει σπίτι και εύχεται να είναι όλοι καλά και να παραμείνουν ενωμένοι.

Κλείσιμο



H Αναστασία Καρανικολάου μπορεί να μην έχει 166 εκατομμύρια followers να την ακολουθούν έχει όμως τον αξιόλογο αριθμό των 7,3 εκατ. Ακολούθων. Δεν τους λες και λίγους...

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Σοκ στην Ιταλία: Άλλοι 627 νεκροί σε μία ημέρα - Πεθαίνουν 26 άνθρωποι την ώρα!

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το «θρίλερ» κορωνοϊού που έζησε στην πολυκατοικία της ενώ φτερνιζόταν

Κορωνοϊός - Τζάστιν Μπίμπερ: «Θεέ μου, ξέρουμε ότι όλο αυτό δεν προέρχεται από σένα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης