Ο δημοσιογράφος για προληπτικούς λόγους λόγω του κορωνοϊού επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του, με τον Νίκο Ρογκάκο να παίρνει τη θέση του.
Από το σπίτι του καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και το προέτρεψε να «μείνει σπίτι».
«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπή του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.