Κώστας Βουτσάς: Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η Αλίκη Κατσαβού και οι κόρες του ηθοποιού

Κώστας Βουτσάς: Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η Αλίκη Κατσαβού και οι κόρες του ηθοποιού

Η σορός του ηθοποιού έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:30 το πρωί και μέχρι τις 19:30 το απόγευμα

IMG_3923_2
Την Αλίκη Κατσαβού και τις κόρες του Κώστα Βουτσά απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την άφιξή τους στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου πραγματοποιείται λαϊκό προσκύνημα στον μεγάλο μας ηθοποιό.


Η Αλίκη Κατσαβού στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της, ανέφερε συντετριμμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μαζεύω τις δυνάμεις για να ευχαριστήσω τον κόσμο που η αγάπη του για τον Κώστα είναι απεριόριστη. Τα δάκρυα που σήμερα χύνει όλη η Ελλάδα είναι τόνοι δακρύων, ωκεανοί δακρύων. Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να τους ευχαριστήσω βαθιά, να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα ξεχαστεί…Αυτό».


IMG_3923_2
Η Αλίκη Κατσαβού κατά την άφιξή της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών
IMG_3921_2


Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή χθες τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών. Η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:30 το πρωί και μέχρι τις 19:30 το απόγευμα, στην Μητρόπολη Αθηνών.


Ο κόσμος που τον αγάπησε και λάτρεψε τους ρόλους του μέσα από την μικρή οθόνη, τον κινηματογράφο και το θέατρο έχει την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής και από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχει συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι της Ιερά Μητρόπολης «Άγιος Ελευθέριος» στο Σύνταγμα.


Κλείσιμο
IMG_3948
Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα
IMG_3949

IMG_1448
Οι κόρες του Κώστα Βουτσά, Νικολέτα και Θεοδώρα
IMG_1446
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης