Την αποκάλυψη ότι δεν έχει πάει στο στρατό έκανε ο Μάρκελλος Νύκταςστην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο γνωστός στιλίστας είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου είχε πάει στον πόλεμο σαν εθελοντής από την Κωνσταντινούπολη -γιατί η Τουρκία δεν ήταν στον πόλεμο- και πολέμησε σε μάχες όπως το Ελ Αλαμέιν, το Ρίμινι κι αυτά… για σκέψου! Εμείς δεν πήγαμε ούτε στον στρατό. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου. Επειδή είχαμε διωχθεί από το τουρκικό καθεστώς, δεν υπηρετούσαμε στον στρατό. Αβάντα αυτή… Τη γλιτώσαμε. Αλλά δεν πειράζει, γιατί ο πατέρας μου πολέμησε για όλους μας».
Ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε ο Μάρκελλος Νύκτας για τους κατοίκους της Μυκόνου για τους οποίους είπε πως δεν ήταν καθόλου ομοφοβικοί και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με τους γκέι.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.