Εγκαίνια στο νέο του ατελιέ στο Κολωνάκι έκανε πρόσφατα ο Άγγελος Μπράτης και λίγο πριν το φινάλε του GNTM 2 ρωτήθηκε από τους δημοιογράφους για το ριάλιτι καθώς στο αυριανό επεισόδιο θα έχουμε δύο αποχωρήσεις.
Ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε επίσης και στο στιλ της σύγχρονης Ελληνίδας λέγοντας: «Νομίζω ότι οι σύγχρονες Ελληνίδες ντύνονται πολύ καλύτερα από πολλές Ευρωπαίες. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μεσογειακές γυναίκες. Ξέρουν να αναδεικνύουν το σώμα τους. Το ιδανικό μου είναι να ντύνω γυναίκες για να βγάλουν πολύ σύντομα τα ρούχα τους. Δεν τις ντύνω πάντως για να μην κρυώσουν.
Τι είπε για τους χαρακτήρες των κοριτσιών που βλέπουμε στο GNTM: Είναι πολύ μεγάλη η επιτυχία, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει το GNTM, τώρα περιμένουμε με αγωνία τον τελικό. Ο κόσμος ταυτίζεται με κάποιους χαρακτήρες. Μου λένε «αυτή τη συμπαθώ, την άλλη όχι». Εντάξει, άνθρωποι είναι κι οι κοπέλες όπως εμείς, απλώς τις βλέπουμε στο μικροσκόπιο. Είδα πολλά Brati’s Girls. Φέτος ήταν μεγαλύτερη η παραγωγή, πολλά τα εξωτερικά γυρίσματα, η Ζενεβιέβ έδωσε ρέστα με τις καταπληκτικές ιδέες της στο πώς μπορεί να κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τις κοπέλες. Νομίζω ότι αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος με τις κοπέλες του τελικού. Ήταν οι πιο δυνατές γι΄αυτό και έφτασαν εκεί».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.