Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επέστρεψε φέτος στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, είναι αρκετά ενεργός στα social media. Σε ένα Q&A που έκανε, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους followers του. Μάλιστα μία ερώτηση ήταν, αν θα έκανε σεξ με έναν άντρα.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσιεύοντας ένα βίντεο, απάντησε: «Δεν θα έκανα, αλλά πρέπει να σου απαντήσω. Νομίζω ότι έχω ρίξει τις άγκυρές μου και είναι μόνο γυναίκες!».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.