Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επέστρεψε φέτος στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, είναι αρκετά ενεργός στα social media. Σε ένα Q&A που έκανε, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους followers του. Μάλιστα μία ερώτηση ήταν, αν θα έκανε σεξ με έναν άντρα.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσιεύοντας ένα βίντεο, απάντησε: «Δεν θα έκανα, αλλά πρέπει να σου απαντήσω. Νομίζω ότι έχω ρίξει τις άγκυρές μου και είναι μόνο γυναίκες!».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.