Θέμα 104.6: Ο Κώστας Μαρτάκης στο στούντιο με τις Τσούχτρες για την «Παριζιάνα»

Θέμα 104.6: Ο Κώστας Μαρτάκης στο στούντιο με τις Τσούχτρες για την «Παριζιάνα»

Αφορμή για την πρόσκληση - συζήτηση είναι η θεατρική του πορεία, καθώς μετέχει στο μιούζικαλ «Παριζιάνα» των Δαλιανίδη-Πλέσσα, στο θέατρο Broadway σε παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου

artas
Στην εκπομπή «Οι Τσούχτρες» - Τίνα Μεσσαροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη - είναι προσκεκλημένος το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00-14:00) ο τραγουδιστής και ηθοποιός πλέον Κώστας Μαρτάκης.

Αφορμή για την πρόσκληση - συζήτηση είναι η θεατρική του πορεία, καθώς μετέχει στο μιούζικαλ «Παριζιάνα» των Δαλιανίδη-Πλέσσα, στο θέατρο Broadway σε παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου!

Ο κ. Μαρτάκης, παρότι έγινε γνωστός με το τραγούδι, δείχνει προτίμηση και το θέατρο, με την αρχή να γίνεται το 2012 στο μιούζικαλ Rent με σκηνοθέτιδα τη Θέμιδα Μαρσέλου. Το 2013 μετείχε και στην κομεντί του Μίνωα Θεοχάρη «Δε σε θέλω».

Ο Κώστας Μαρτάκης γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο.
Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό το 2006 με την συμμετοχή του στο μουσικό reality Dream Show. Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα δισκογραφικής του δουλειάς του με τίτλο Πάντα Μαζί από την Sony Music Entertainment. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ανατροπή. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το Φίλα με προάγγελος του δίσκου Πιο κοντά.

Το 2014 ο δίσκος Αν κάπου κάποτε έγινε πλατινένιος. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος Σύνορα που έγινε χρυσός και πλατινένιος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης