Φωτογραφίες της με μαγιό δημοσίευσε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, δείχνοντας την «ονειρική» τοποθεσία που επέλεξε για την απόδρασή της.
Το 45χρονο μοντέλο έκανε διακοπές στο Μπαλί και μέσα από τα στιγμιότυπα που κοινοποίησε την Κυριακή 26 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε σε διαφορετικές λήψεις με βρεγμένα μαλλιά και πολύχρωμο μπικίνι.
Μεταξύ των εικόνων που περιλάμβανε το φωτογραφικό της άλμπουμ, ήταν και μία με το τοπίο όπου έκανε μπάνιο η Αμπρόσιο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.