Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram χρόνια πολλά στο σύζυγό της για τα γενέθλιά του. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Μάξιμο.
«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Είσαι σπάνιος… νιώθω ευγνώμων και είμαι πολύ περήφανη για σένα!! Να σε χαιρόμαστε! Σε αγαπάμε πολύ #Mammy #Maximos», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν στον Φίλιππο Μιχόπουλο μέσω των σχολίων.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα