Η Έλενα Ακρίτα φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης για «να σταματήσουν οι αθλιότητες»

Η Έλενα Ακρίτα φωτογράφισε τον τάφο της Αλίκης για «να σταματήσουν οι αθλιότητες»

«Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται»...

Εφη Πίκουλα: Οταν είδα την Αλίκη ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου
To Α’ Νεκροταφείο επισκέφθηκε, σήμερα, η Έλενα Ακρίτα προκειμένου να αφήσει λουλούδια στον τάφο του πατέρα της. Όμως, η δημοσιογράφος θέλησε παράλληλα να κάνει το δικό της ρεπορτάζ για τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, για τον οποίο κατά καιρούς έχει γραφτεί πως είναι σε άθλια κατάσταση.



Στην ανάρτηση που έκανε στο facebook η Έλενα Ακρίτα, ανέβασε φωτογραφία του τάφου- που τράβηξε σήμερα η ίδια- και τονίζει πως επέλεξε να τον φωτογραφήσει «για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος».



Αναλυτικά όσα λέει η Έλενα Ακρίτα:


«Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με πρώτο του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν με τη σειρά του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρο Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.


Πάντα αφήνω αμάραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.


(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.)».



Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης