Χαρούμενος για το γάμο του πατέρα του αλλά και για τη γυναίκα που διάλεξε δήλωσε στις κάμερες ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης. Ο νεαρός άνδρας όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται δεν δίστασε να εκφράσει και δημοσίως την απόψή του για την Σοφία Μαριόλα.
«Αισθάνομαι πολύ χαρά, πολλή αγάπη, ενθουσιασμό… Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και πάνε πολύ καλά μαζί… Εύχομαι να είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένοι…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη νέα σύζυγο του πατέρα του, δήλωσε: «Ευτυχώς διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ…», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτισλή και τον είδαμε να παρακολουθεί τις δηλώσεις του γιου του.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.