Η Ντόλι Πάρτον φοράει μεικ απ όταν κοιμάται για να είναι όμορφη αν τη σώσουν πυροσβέστες!

Η Ντόλι Πάρτον φοράει μεικ απ όταν κοιμάται για να είναι όμορφη αν τη σώσουν πυροσβέστες!

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι κάπου και θα πιάσει φωτιά. Οπότε αφήνω το μεικ απ το βράδυ και καθαρίζομται το πρωί» αποκάλυψε η τραγουδίστρια

parton-sineg
Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν πώς και πώς να έρθει το βράδυ προκειμένου να βγάλουν το μεικ απ που φορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να ανακουφίσουν και να φροντίσουν το δέρμα τους.

Ηχηρή εξαίρεση αποτελεί η τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτο, η οποία σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι όταν πέφτει βαμμένη στο κρεβάτι.

Όσο για το λόγο της κίνησής της αυτής; Θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που χρειαστεί να τη διασώσουν π.χ. μετά από μια πυρκαγιά!

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι κάπου και θα πιάσει φωτιά. Οπότε αφήνω το μεικ απ το βράδυ και καθαρίζομται το πρωί» αποκάλυψε η Πάρτον.

Μιλώντας στους New York Times η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, το λόγο για τον οποίο δεν πηγαίνει βόλτα με τρενάκι στο θεματικό πάρκο στο Τενεσί που φέρει το όνομά της (Dollywood).

«Έχω πολλά να χάσω με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει να ανακατεύονται. Θέλω αυτό να συμβεί από έναν όμορφο άνδρα όχι από κάποιο τρενάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πάρτον, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και πενήντα χρόνια με τον σύζυγό της, εξομολογήθηκε, τέλος, ότι δεν ταξιδεύει ποτέ χωρις να έχει μαζί της ταμπάσκο και λουκανικάκια όταν ταξιδεύει εξηγώντας ότι «αν δεν μπορώ να φάω ό,τι μου φέρνουν, τότε μπορώ πάντα να καταφύγω σε αυτή τη λύση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης