Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό, αφού θα ξεκινήσουν οι auditions του δεύτερου κύκλου του GNTM. Μέχρι τότε, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media και ειδικά το Instagram, στο οποίο είναι πολύ ενεργή.
Χθες, έκανε μια ανάρτηση στα stories της διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού δεν δημοσίευσε κάποιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, αλλά μια φωτογραφία της αγαπημένης της αδερφής, που είχε την ονομαστική γιορτή της.
«Χρόνια πολλά και στο αβερφιτάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ δεν δίστασε να την καλέσει και δημόσια στις auditions του GNTM, σχολιάζοντας: «Το ιπτάμενο, το αέρινο, το ανάλαφρο, το Greece’s Next Top Model (Έλα στις auditions να διδάξεις)».
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!