GNTM: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο

GNTM: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του STAR και να καλεί τις υποψήφιες να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας

gntm
Το Greece's Next Top Model σημείωσε τέτοια επιτυχία και οι συντελεστές του ήδη ετοιμάζουν το τον δεύτερο κύκλο. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν πει πως ο δεύτερος κύκλος του GNTM θα έρθει νωρίς καθώς η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

«Θα δούμε πιο δύσκολα challenges, μεγαλύτερη παραγωγή, γι’ αυτό και ξεκινάμε λίγο πιο νωρίς. Θα δείτε πολύ όμορφα πράγματα», είχε αναφέρει ο γνωστός φωτογράφος που θα καθίσει και φέτος στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στον αέρα του STAR και να καλεί τις υποψήφιες να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας.

«Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έρχεται στο STAR.

Σπάσε τα στερεότυπα της μόδας και δήλωσε συμμετοχή. Δείξε μας πόσο αυθεντική είσαι και ξεκίνα την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! Η επόμενη βασίλισσα της μόδας θα έχει προσωπικότητα! Την δική σου!», αναφέρεται στο site για τις συμμετοχές στο GNTM.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης