Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρήκε τον έρωτα της ζωής της;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρήκε τον έρωτα της ζωής της;

Μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για την επόμενη μέρα μετά τα πρωτοσέλιδα με τις φωτογραφίες με νέο σύντροφο στα μπουζούκια

spyro01
Παίρνοντας αποστάσεις από την καθημερινότητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε για δεύτερη φορά καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο Celebrity Travel, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη. Εν μέσω δημοσιευμάτων που τη θέλουν ερωτευμένη και σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία και άλλων που ισχυρίζονται πως έληξε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, η Κωνσταντίνα έρχεται να μιλήσει για όλα στον Mr Travel δίνοντας τις δικές της απαντήσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την πανέμορφη Μαδρίτη. Χτισμένη σε υψόμετρο 670 μ., μεγαλύτερο από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η Μαδρίτη είναι μια πόλη με ξεχωριστή γοητεία. Η «Queen Dina» μαζί με τον Νίκο θα επισκεφθούν την Plaza Real στην καρδιά της πόλης, το ιστορικό Δημαρχείο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Atocha, τη σημαντικότερη πλατεία PUERTA DE SOL, το μοναδικό ναό του Ντέμοντ, το εστιατόριο TOROS, θα παρακολουθήσουν Ταυρομαχία στην Αρένα ΛαςΒέντας και θα γευθούν το αγαπημένο γλυκό των Μαδριλένων, τα περίφημα churros, ένα είδος λουκουμάδων, αλλά και το παραδοσιακό έδεσμα Bocadillos de calamares.

Η Κωνσταντίνα κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό, μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για παλιότερες συνεργασίες της ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις και ανασκευάζοντας φήμες, αποκαλύπτει τα ρίσκα που πήρε, τις αλλαγές που έκανε και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη, καλεσμένη του στην πανέμορφη Μαδρίτη, αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου στις 17.50 Στο OPEN.
spyro03
spyro02


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης