MasterChef: Το viral νεύμα του Κουτσόπουλου αλά... Παπανδρέου

MasterChef: Το viral νεύμα του Κουτσόπουλου αλά... Παπανδρέου

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μιμηθεί τον τρόπο που βγήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου από το αεροπλάνο το 1988 όταν επέστρεφε από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση 

koutsopoulos
Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά την διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef.

Το επεισόδιο γυρίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου οι παίκτες είχαν ως αποστολή να δημιουργήσουν ένα μενού τριών διαφορετικών επιλογών για μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air.

Όπως ήταν φυσικό, η άφιξη των κριτών δεν θα μπορούσε να είναι απλή, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης εμφανίστηκαν μέσα από ένα αεροπλάνο.

Η πιο επική είσοδος βέβαια ήταν αυτή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να μιμηθεί τον τρόπο που βγήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου από το αεροπλάνο το 1988 όταν ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος επέστρεφε από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Χέρφιλντ.

Τότε, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εμφανιστεί στην κορυφή της σκάλας, χαιρέτησε το πλήθος και ύστερα με ένα νεύμα του χεριού του, κάλεσε κοντά του τη Δήμητρα Λιάνη.

Ετσι, λοιπόν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μία παρόμοια είσοδο, κάνοντας νεύμα στους... υπόλοιπους κριτές, Κοντιζά και Ιωαννίδη.

Η θεαματική έξοδος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης