Ο σεφ Κουτσόπουλος... τρολάρει τους «τουιτεράδες»

Ο σεφ Κουτσόπουλος... τρολάρει τους «τουιτεράδες»

Μια φωτογραφία του έγινε viral και ο ίδιος δεν το άφησε ασχολίαστο

sef-koytso-pic
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας από τους τρεις κριτές - σεφ του MasterChef απολαμβάνει εκτός από την επιτυχία του μαγειρικού ριάλιτι, και προσωπική επιτυχία, αφού η προσωπικότητά του έχει πραγματικά ξεχωρίσει.

Στην αρχή ήταν τα πειράγματα μέσω Twitter με τον συνάδελφό του Σωτήρη Κοντιζά, οι ατάκες του πάντα φαρμακερές και με πολύ χιούμορ προς τους παίκτες, ενώ τελευταία, μέσω των social media, έχει αναπτύξει το δικό του κοινό - υπάρχει μάλιστα και ομάδα «φανατικών» οπαδών του.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έχει πει ότι είναι φανατικός οπαδός του Πανιωνίου και μάλιστα ακολουθεί την ομάδα όπου μπορεί. Αυτό έκανε και στο ματς στο Αγρίνιο, όπου όμως ο Πανιώνιος γνώρισε την συντριβή με σκορ 5-0 από τον Παναιτωλικό. Μια φωτογραφία του σεφ Κουτσόπουλου από τις κερκίδες του γηπέδου, στην οποία αποτυπώνονται με τον καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα συναισθήματά του για τον αγώνα, κυκλοφόρησε το ίδιο βράδυ και το Twitter... τον τρόλαρε ασύστολα!

Κλείσιμο


Ακόμα και ο ίδιος, πικραμένος από την «πεντάρα», είχε ανεβάσει στα stories του Instagram την φωτογραφία, γράφοντας: «Πέντε μετρήσαμε, πώς να είμαι δηλαδή;».

koutsopoulos-insta-ena


Αφού ξεπέρασε την πίκρα της ήττας πάντως, ανέκτησε και το χιούμορ και την πειρακτική του διάθεση, ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία με λεζάντα: «Ο Twitterας οταν λέμε κάτι και δεν συμφωνεί...»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης