Εύη Χειλά: H καυτή πρώην playmate κατεβαίνει στην πολιτική

Εύη Χειλά: H καυτή πρώην playmate κατεβαίνει στην πολιτική

Η Εύη Χειλά που είχαμε γνωρίσει από τα playmate λέγεται Ευδοξία και διεκδικεί τη ψήφο των δημοτών της Βούλας

Evi_Xeila1111
Τα χρόνια πέρασαν και έχουν αλλάξει πολλά για την Εύη Χειλά. Την γνωρίσαμε πριν από περίπου 20 χρόνια και πριν τα social media εισβάλλουν στη ζωή μας. Ήταν στα πρωτοσέλιδα των ανδρικών περιοδικών και των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων. Το 2000 η Εύη συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate και κέρδιζε τη δεύτερη θέση. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και μοντέλο και οι σέξι φωτογραφίες της ήταν το σήμα κατατεθέν της!

Ξεκίνησε από τα 14 της τις φωτογραφίσεις για ρούχα, έκανε χοροθέατρο και ασχολήθηκε με την υποκριτική. Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνθηκε από την υποκριτική λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές.

Μετά πέρασε στην παρουσίαση εκπομπών και από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν όταν το 2014 έχασε το αδελφό της που υπεραγαπούσε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη.

Σήμερα η Εύη Χειλά, άλλαξε λουκ, λέγεται Ευδοξία και διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος. Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κυριολεκτικά αγνώριστη με chic ντύσιμο στην παρουσίαση του συνδυασμού «Πόλη να ζεις».


Evi_Xeila
Evi_Xeila1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης