Απολύθηκε ο άνθρωπος που ανέβασε στο web tv το διάλογο Τσίπρα – Στάη

tsiprasstai

Νέα στοιχεία για την επίμαχη συνομιλία του πρωθυπουργού και της παρουσιάστριας -Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη

Τα παραλειπόμενα που έρχονται στο φως σχετικά με το απόσπασμα της συνομιλίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Έλλης Στάη στο Open, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα συνεχίζουν να απασχολούν.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day είχε τις δικές τις πληροφορίες για το θέμα: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή».

Το Open γνώριζε την αλήθεια για το βίντεο και άφησε την Έλλη Στάη να εκτεθεί...


Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη
Ο Αντώνης Κανάκης από την πλευρά του βλέποντας την έκταση που πήρε το θέμα μετά και από τη δημόσια τοποθέτηση της παρουσιάστριας ότι το βίντεο ήταν προϊόν υποκλοπής, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση και να διευκρινίσει ότι «το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως «δημόσια εκτιθέμενο προϊόν» και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.
Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.
Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.
Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.
Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.
Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.
Ευχαριστούμε πολύ,
“Ράδιο Αρβύλα”».


Τι είπαν Στάη Τσίπρας όταν δεν ήταν στον  αέρα !Το κείμενο της Έλλη Στάη για το διάλογο
Σε κείμενό της, η Ελλη Στάη (toc.gr), τόνισε ότι διασκέδασε με το βίντεο. «Εχω χιούμορ, όπως και οι «Κανάκηδες», όπως και ο πρωθυπουργός» λέει. Ωστόσο, επικρίνει τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και τον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας πως «δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής («υποκλαπείσα διαρροή» όπως σημειώνει) της δουλειάς των άλλων».
Γράφει χαρακτηριστικά στο κείμενό της η Έλλη Στάη:
«Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open
Και επειδή όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι, οι έχοντες EQ, συναισθηματική νοημοσύνη για την ακρίβεια, έχουν αληθινό χιούμορ, τότε είμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ευχαριστημένοι.
Γιατί και εγώ έχω χιούμορ και γνωρίζω όλες τις αποχρώσεις του (σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, υποδόριο, γκροτέσκ, χαριτωμένο, υπονοητικό, κλπ, κλπ ) και οι αγαπητοί “Αρβύλες” βεβαίως έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, αφού αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους, να μας διασκεδάζουν με τα συμβαίνοντα. Χιούμορ έχει και ο πρωθυπουργός, για όσους δεν το γνωρίζουν.
Οπότε όλα καλά. Όλοι περάσαμε καλά.
Και πριν τη συνέντευξη, όσοι ήμασταν εκεί, και νιώσαμε χαλαρά, ανταλλάσσοντας ατάκες με χιούμορ και όσοι είδαν κάποιο τμήμα από αυτό, μετά την προβολή του από την εκπομπή των Κανάκηδων (χιούμορ κάνω, δεν σας ισοπεδώνω κάτω από τον Αντώνη).
Όλα καλά λοιπόν;
Όχι ακριβώς.
Γιατί υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ.
Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματα του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες.
Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς “Αρβύλες” και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων.
Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια.
Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα.
Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!
ΥΓ 1. Πολύ μου άρεσε που με είπε ο πρωθυπουργός εκτυφλωτική (...λέτε να τον τύφλωσαν τα φώτα εκείνη την ώρα και να μην με έβλεπε καλά;)
ΥΓ2. Λέτε να με πίστεψε και να μου κάνει πρόταση να πολιτευτώ;
ΥΓ3. Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι τσακώνομαι με το Open. Δεν τσακώνομαι!».

ΣΧΟΛΙΑ (57)

Θα παει ΣΚΑΙ

Στο αλλο τσ0ντοκαναλ0 να δουλεψει με τον μπενέ τον κανακη..καλο καθαρμα φτηνου χιουμορ και επιπεδου ειναι και αυτος...

chris

Πήξε ζαίε!

Η

συμμορία Ιβάν Τσίπρα αφού ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σλάβους,τώρα "πετά" και μεροκαματιάρηδες στον δρόμο,ευγε!

Νικος

Χαρακτηρισμοι,Κανακηδες,Αρβυλες,εξυπνακιστικο χιουμορ 80'ς,πασοκικο.Συγνωμη δεν ακουσα.

ΧαχΑλεξης ΧωριςΤσιπας

Πως τα φερνει η ζωη συντροφοι ε? Καποτε ειχα ονειρο να χορεψω τις αγορες στο ρυθο του νταουλιου μου, να πεταξω εξω περηφανα την Τροικα, να αλλαξω την Ευρωπη και να συντριψω την διαπλοκη και το διεφθαρμενο κεφαλαιο. Τελικα, επειδη δε μου βγηκαν ολα αυτα, εξαντλω την Αριστερη μου αυστηροτητα στον κακομοιρη του OPEN που τολμησε να βγαλει ενα κλιπ οπου χαριεντιζομαι με την Ελλη. Εβαλα και του αλλαξαν τα φωτα, του παλιανθρωπου! Για να μαθει οτι η Αριστερα δεν ειναι διατεθειμενη να ανεχθει αλλο την ασυδοσια απλων εργαζομενων. ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣΣΣΣΣ

Νίκος

όχι μόνο τον απέλυσαν αλλά τον απέλυσαν και για ψίλου πήδημα. Αυτός που το ανέβασε κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιος κακομοίρης που ξεχάστηκε. Δεν απολύεις για τέτοιο "παράπτωμα". Κατ αρχάς δεν υπάρχει εργατικός νόμος; Δεν υπάρχουν δικαιώματα; Πουθενά στον κόσμο δεν μπορείς να απολύσεις έτσι εύκολα και αυθαίρετα χωρίς να δώσεις στον υπάλληλο συστάσεις και δεύτερη ευκαιρία. Η αριστερά μιλάει για εργασιακές συνθήκες γαλέρας και η ίδια εφαρμόζει ακόμα χειρότερες. Υποκριτές ως συνήθως.

...

Ποιος το λέει; Παντού στον κόσμο όλα εξαρτώνται από το συμβόλαιο που θα υπογράψεις και ο εργοδότης διατηρεί το δικαίωμα να σε διώξει όποτε θέλει, αν έχειε διαπράξει ατόπημα. Όσο για τις συστατικές, ασφαλώς και μπορούν να μη σου δώσουν. Δεν ξέρω για ποιες χώρες μιλάς στις οποίες δεν ισχύουν αυτά, θες να μας πεις κι εμάς;

Συριζοπουλο

Πηρε δωρο καφετιερες μιζενς απο Κουλη.

.

Νόμιζα πως εσείς οι αριστεροί δεν ήσασταν των απολύσεων των εργαζομένων... πάει κι αυτός ο αριστερός μύθος!

Λάκης

τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι το να λάβεις δώρο καφετιέρα είναι παράπτωμα; Απορώ με κάτι βλακείες που κυκλοφορούν επί δεκαετίες ως urban myths στα μυαλά ορισμένων.

kyriakos

Λύσσα κακιά η παλιογρια. Μια χαρά τα βρήκε με τον αλβανοτσαμη.

tsolia

Μα τί βλακείες! Ο τύπος έκανε ένα λογοπαίγνιο και η άλλη προέβει σε αβρότητες. και αντί ο πανιβλαμμένος κόσμος να καταννοήσει βαθύτερα την αλληλεπίδραση, αναλίσκεται σε ανερμάτιστα συμπεράσματα.

kyriakos

Τούρμπο με γνώμη!!!

τεο

Πολύ κακός άνθρωπος η στάη, με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα...επόμενο ήταν να γίνει.

Φρουρααα φρουραααα

Σας κυβερνούν παρτάκηδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι τόσα χρόνια και τώρα το καταλάβατε εσείς οι Ελλαδιστανοι; ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ τότε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης