Δημοψήφισμα για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ζητά και ο Αντώνης Ρέμος
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα» αναφέρει ο τραγουδιστής
«Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας (αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ???» έγραψε ο τραγουδιστής ενώ στα stories του Instagram ανάρτησε μία εικόνα με τον ήλιο της Βεργίνας που είχε το hashtag: «Δημοψήφισμα τώρα».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.