Η συγκλονιστική ιστορία του Ιαβέρη που δώρισε το νεφρό του στον γιο του
Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»
Ο Τάσος Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτημαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και μίλησαν για την απόφαση του πατέρα να δώσει το νεφρό του στον γιο του για να τον σώσει.
Ο Κωνσταντίνος διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια το 2014, όμως από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του πήρε την απόφαση να του δωρίσει το δικό του νεφρό. «Από την ώρα που κάνεις ένα παιδί δεν διανοείσαι τη ζωή σου χωρίς το παιδί σου», είπε χαρακτηριστικά.
Ήταν Ιανουάριος του 2014 όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουιζος ένιωσε αδιαθεσία. Η διάγνωση των γιατρών δεν έδινε και πολλές ελπίδες. Νεφροπάθεια... από τότε και έως τον Οκτώβριο του 2018 οι επισκέψεις στο νοσοκομείο ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα.
Δεν το έβαλε όμως κάτω. Συνέχισε να τρέχει και να πρωταγωνιστεί στους αγώνες αυτοκινήτων συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του.
Όταν πια ο οργανισμός του ήταν έτοιμος να δεχθεί μόσχευμα απαλλαγμένος από λοιμώξεις, ο πατέρας του δεν δίστασε στιγμή. Μετά από ένα χειρουργείο που κράτησε 7 ώρες, ο θρυλικός Ιαβέρης πρόσφερε για δεύτερη φορά ζωή στο γιο του. Έκανα αυτό που θα έκανε κάθε γονιός, λέει ο ίδιος.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.