Ο Alpha ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση Παπαδρόσου

Ο Alpha ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση Παπαδρόσου

Ο Βασίλης Παπαδρόσος χθες αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

papadrosos-vasilis
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Παπαδρόσο ανακοίνωσε ο Alpha. To κανάλι εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση: «Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης
Ο Βασίλης Παπαδρόσος με απόφαση της διοίκησης βρέθηκε από χθες εκτός καναλιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Παπαδρόσος χθες αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Alpha έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού του Νέου Φαλήρου στην θέση του Νίκου Φιλιππίδη ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ωστόσο ακόμη τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνουν τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες καθώς όπως τονίζουν οι όποιες ανακοινώσεις εάν και εφόσον γίνουν θα πρέπει να ακολουθήσουν την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την λήξη συνεργασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης