Κριστιάνο Ρονάλντo: Έκανε πρόταση γάμου στην Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Κριστιάνο Ρονάλντo: Έκανε πρόταση γάμου στην Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Η 23χρονη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο τον στήριξε στο πρόσφατο σκάνδαλο για τον βιασμό 34χρονης Αμερικανίδας το 2009 - Η καλλονή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είπε το «ναι» και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για νυφικό

georgina_ro
«Βέρα στο δεξί» ετοιμάζεται να βάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που, αν και πατέρας τεσσάρων παιδιών, μέχρι σήμερα δεν είχε αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποια από τις κατά καιρούς συντρόφους του. Όμως, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ο άσος των γηπέδων έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο από την Ισπανία και εκείνη δεν δίστασε να πει το «ναι» στον πατέρα της κόρης της.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου στην πρώην υπάλληλο της μπουτίκ Gucci στη Μαδρίτη και η μελαχρινή καλλονή ψάχνει ήδη για νυφικό. Η εφημερίδα επικαλείται πηγή, η οποία αναφέρεται στην Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με το χαϊδευτικό «Τζίο» και λέει: «Ο Κριστιάνο έχει ήδη ζητήσει από την Τζίο να τον παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν λεπτομέρειες. Αυτό που έχει γίνει γνωστό προς το παρόν είναι ότι η Τζίο έχει ήδη προβάρει κάποια νυφικά».

Η όμορφη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ συνάντησε για πρώτη φορά τον «γητευτή» της «στρογγυλής θεάς» τον Ιούνιο του 2016, σε μπουτίκ του οίκου Gucci στο κέντρο της Μαδρίτης, όπου εκείνη εργαζόταν και ο παίκτης μπήκε για να αγοράσει ρούχα.

Πάντως, τον περασμένο Ιούνιο είχαν κυκλοφορήσει φήμες για αρραβώνα του ζευγαριού, όταν η 23χρονη Τζορτζίνα εμφανίστηκε στο Μουντιάλ να πανηγυρίζει από την εξέδρα το γκολ του διεθνή άσου στον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας με το Μαρόκο, φορώντας στο αριστερό της χέρι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Cartier, αξίας 700.000 ευρώ.

Η Τζορτζίνα Ροντίγκεζ στήριξε τον σύντροφό της στο σκάνδαλο για βιασμό 34χρονης Αμερικανίδας το 2009, όταν η αστυνομία του Λος Άντζελες άνοιξε εκ νέου την υπόθεση. Η Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος άσος την βίασε στη σουίτα του ξενοδοχείου του τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιουνίου του 2009. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε: «Κάποιοι θέλουν να προβάλουν τους εαυτούς τους, χρησιμοποιώντας το όνομά μου».

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου Κριστιάνο τζούνιορ, που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, των διδύμων Ματέο και Εύας, που επίσης απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο του 2017, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έφερε στον κόσμο την κόρη του ζευγαριού, Αλάνα Μαρτίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης