Ακης Σακελλαρίου: «Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες»

Ακης Σακελλαρίου: «Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες»

Εκτός εντατικής ο ηθοποιός που προσβλήθηκε από τη νόσο των λεγεωνάριων

1350688
Εκτός εντατικής νοσηλεύεται ο Άκης Σακελλαρίου στο «Σωτηρία», σύμφωνα με τον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Μάκη Προβατά. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου και επισκέφθηκε τον ηθοποιό, ο οποίος του ζήτησε να γράψει δύο λόγια για την περιπέτεια του. Ο Μάκης Προβατάς μέσα από την Athens Voice μεταφέρει, σήμερα, όσα του είπε ο Άκης Σακελλαρίου ο οποίος προσβλήθηκε από τη νόσο των λεγεωνάριων.


Αναλυτικά το κείμενό του είναι το εξής:


«Ο Άκης είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις πιο παλιούς μου φίλους. Παρότι πήγα να τον δω αυτές τις μέρες που ήταν στην εντατική και οι φίλοι μεταξύ μας είχαμε διαρκή τηλεφωνική αλληλοενημέρωση για την κατάστασή του, σήμερα πήγα και τον είδα στο δωμάτιο που τον έχουν μεταφέρει εκτός εντατικής. Και ακολουθώ την παραίνεση του φίλου μου.

«Μάκη, γράψε πέντε-δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι». Αυτό μου είπε ο Άκης την ώρα που έφευγα. Όλη την ώρα ήταν εκεί ο γιος του Ορέστης και κάποια στιγμή ήρθε ο άλλος φίλος, Στέλιος Μάινας.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες» μου λέει.

«Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό».

Κλείσιμο
Είπαμε και ως κολλητοί φίλοι και πολλά άλλα, αλλά δεν γράφονται.

Υ.Γ. Μου άρεσε πάρα πολύ που ενθουσιάστηκε τόσο με το δώρο μου. Η απόδειξη ότι δεν άλλαξε καθόλου ο χαρακτήρας του μετά από αυτή την περιπέτεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης