Star Trek: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο ρόλο του Jean-Luc Picard

Star Trek: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο ρόλο του Jean-Luc Picard

Για τις ανάγκες σειράς που ετοιμάζει το CBS

stewart-licard
Ρίγη ενθουσιασμού προκάλεσε στους απανταχού φίλους της σειράς Star Trek η ανακοίνωση ότι ο διάσημος ηθοποιός Patrick Stewart αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του ως Jean-Luc Picard σε σειρά που ετοιμάζει το CBS.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Stewart κατά τη διάρκεια συνεδρίου για τους φανατικούς οπαδούς του Star Trek στο Λας Βέγκας.

«Θα είμαι πάντα υπερήφανος που ήμουν μέλος του Star Trek: The Next Generation, αλλά όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας την άνοιξη του 2002 ένιωσα ότι ο χρόνος μου στο Star Trek είχε τελειώσεις. Επομένως ήταν μια αναπάντεχη αλλά ευχάριστη έκπληξη να επιστρέφω ως Jean-Luc Picard προκειμένου να εξερευνήσω νέες διαστάσεις στο ρόλο. Να αναζητώ νέα πνοή εκεί που πίστευα ότι η "ζωή" του έχει τελειώσει» δήλωσε ο Stewart.

O Stewart εμφανίστηκε σε 178 επεισόδια της σειράς Star Trek: The Next Generation που μεταδόθηκε για επτά συνεχόμενες σεζόν από το 1987 έως το 1994 ενώ υποδύθηκε τον ρόλο του Picard και στις τέσσερις ταινίες της σειράς: Star Trek Generations, Star Trek: First Contact, Star Trek: Insurrection and Star Trek: Nemesis.

Το CBS πάντως δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής ούτε τον τίτλο, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης