Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη πωλείται 2,3 εκατ. ευρώ

Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη πωλείται 2,3 εκατ. ευρώ

Με ανακοίνωση τους, οι κόρες της ηθοποιού, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους

Πορτο-Ραφτη-βιλα-Λασκαρη-Λυκουρεζου
Η βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στην οποία άφησε την τελευταία της πνοή η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη πωλείται από την οικογένεια της και τις τελευταίες ημέρες γράφονται και ακούγονται πολλά για την τιμή, αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές. Το Σάββατο που μας πέρασε η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ανέφερε πως Ρώσος Κροίσος ενδιαφέρθηκε για τη βίλα και η αρχική τιμή εκκίνησης για το σπίτι όπου έζησε αλλά και άφησε την τελευταία της πνοή η αξέχαστη σταρ είναι 1,5 εκατ. ευρώ.  Σήμερα, με δήλωσή τους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους πως η τιμή που πωλείται η βίλα στο Πόρτο Ράφτη είναι 2 εκατομμύρια 300 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερομένους ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου μας στο Πόρτο Ράφτη, ανέρχεται στο ποσό των €2.300.000. Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου».

H αγαπημένη βίλα της Ζωής Λάσκαρη είναι μια μονοκατοικία- μεζονέτα, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2.

Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία.

Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης