Η γυμνή αλήθεια της Στόρμι Ντάνιελς

Η γυμνή αλήθεια της Στόρμι Ντάνιελς

Αγωγή με πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τράμπ έχει καταθέσει η πορνοστάρ - Η συνάντηση στο πριβέ μπανγκαλόου χωρίς τους σωματοφύλακες  - Άλλες  18 Αμερικανίδες έχουν μέχρι στιγμής κατηγορήσει τον ένοικο του Λευκού Οίκου για σεξουαλική παρενόχληση 

stormimesa
«Σεξιστής ο Τραμπ; Ελάτε τώρα... Τύφλα να ’χει ο Γουάινστιν», αυτό είναι το πιο συνηθισμένο μοτίβο των συζητήσεων που απ’ άκρη σ' άκρη της Αμερικής. Σε μια χώρα που πλημμυρίζει φέτος από γαργαλιστικές ροζ αποκαλύψεις, καταιγιστικές αφηγήσεις σεξουαλικής κακοποίησης και πιπεράτα στιγμιότυπα ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ ενσαρκώνει ανάγλυφα το χαοτικό μείγμα υποκρισίας και καθωσπρεπισμού. Σιγά, όμως, μην κατσαρώσει από τρόμο καμιά τρίχα της σιδερωμένης πορτοκαλί φράντζας του. Ηδη 18 Αμερικανίδες έχουν μέχρι στιγμής κατηγορήσει τον ένοικο του Λευκού Οίκου για σεξουαλική παρενόχληση και κατάχρηση εξουσίας. Πόσο, άραγε, περισσότερο θα αμαυρώσει το λευκό προφίλ του η πρόσφατη θυελλώδης αγωγή εις βάρος του από μια σιλικονάτη πορνοστάρ; Η ίδια που ποζάρει ολόγυμνη στο «Penthouse» και σκανδαλίζει όλο το πολιτικό προσωπικό της Ουάσινγκτον με την «πλήρη σε βάθος, διεισδυτική συνέντευξή» της.

Από το ενάρετο ποίμνιο των εκκλησιών των Ευαγγελιστών μέχρι τους μάτσο θαμώνες των στριπ κλαμπ, το αμερικανικό κοινό ανέκαθεν διεγειρόταν από την πολυτάραχη και θορυβώδη ζωή του πιο διάσημου και πολυσυζητημένου δισεκατομμυριούχου της χώρας. Ο Ντόναλντ Τραμπ με τρεις γάμους και δύο διαζύγια πάντα τροφοδοτούσε με σοκαριστικές προσωπικές λεπτομέρειες τα εξώφυλλα των ταμπλόιντ. Ο ίδιος υπερηφανευόταν δημοσίως ότι μπούκαρε στα παρασκήνια των καλλιστείων που διοργάνωνε για να δει και ενίοτε να μπαλαμουτιάσει τις ημίγυμνες υποψήφιες των διαγωνισμών ομορφιάς.
Καυχιόταν, επίσης, για το μέγεθος του «πυρηνικού κουμπιού» του και κόμπαζε ανέμελα ότι οι γυναίκες ορισμένων φίλων του τού «τσαλάκωναν τα ερωτικά μου σεντόνια». Και, φυσικά, με περισσή αυταρέσκεια υπέγραφε σε στυλ αυτόγραφου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αντίτυπα του «Playboy», το οποίο τον είχε κάποτε φωτογραφίσει εν μέσω σέξι καλλονών στο εξώφυλλό του. Και αφού οι προκλητικές ή εν τέλει ανυπόκριτες δηλώσεις του δεν πρόσβαλλαν τη γυναίκα, τα παιδιά και τους συνεργάτες του, γιατί να ενοχλούνταν ο ίδιος; Μόνο που από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε γεμάτος στιβαρή ανδροπρέπεια στον Λευκό Οίκο άρχισαν να αποκαλύπτονται κάποια παλιά, καταχωνιασμένα, επικεντρωμένα στη σεξουαλική του ζωή ράμματα για τη γούνα του.

Η αποκάλυψη

Στις αρχές της χρονιάς η εφημερίδα «Wall Street Journal» αποκάλυψε ότι ένας από τους έμπιστους δικηγόρους του Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 είχε δώσει το ποσό των 130.000 δολαρίων σε μια πορνοστάρ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τις προ δεκαετίας σεξουαλικές της σχέσεις με τον τότε υποψήφιο πρόεδρο. Σύμφωνα με αυτή την έγγραφη οικονομική διευθέτηση, η Στόρμι υπέγραφε την άρνησή της να παραδεχτεί «σεξουαλική ή και ρομαντική σχέση» με τον Τραμπ υπό αυστηρές ρήτρες στην περίπτωση παράβασης της συμφωνίας. Η αποκάλυψη ξεσήκωσε σάλο όσον αφορά την επίσημη συμφωνία εξαγοράς της σιωπής μιας ελκυστικής 39χρονης σήμερα ηθοποιού του ενήλικου κινηματογράφου, όπως είναι ο πολιτικά ορθός όρος του επαγγέλματός της. Στο κάτω-κάτω, η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Στόρμι» -όπως θύελλα- «Ντάνιελς» -όπως το μπέρμπον- δεν ήταν όποια κι όποια. Είχε καθιερωθεί ως το κυρίαρχο όνομα με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στις XXX μπίζνες από τότε που η θρυλική πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου τομέα Τζίνα Τζέιμσον είχε εγκαταλείψει το επάγγελμα.

Ως εκτυφλωτική υποκριτική ερμηνεύτρια και πολυβραβευμένη σκηνοθέτις της πορνοβιομηχανίας, η Στόρμι είχε από νωρίς συνειδητοποιήσει ότι το επάγγελμά της δεν σφράγιζε υποχρεωτικά και την προσωπική της ταυτότητα. Ούτε, φυσικά, η δουλειά της λειτουργούσε σώνει και καλά εις βάρος της αξιοπιστίας της.
Κλείσιμο
Γι’ αυτό και όταν εξομολογούνταν ενώπιον 22 εκατομμυρίων τηλεθεατών της εκπομπής «60 Λεπτά» στο CBS «έκανα σεξ της μιας βραδιάς χωρίς προφυλακτικό με τον μόλις νιόπαντρο Τραμπ σε τουρνουά γκολφ το 2006», ουδείς από το τηλεοπτικό κοινό αμφέβαλε ότι έλεγε την αλήθεια. Καταρχάς γιατί ακόμη και οι πιο ένθερμοι ψηφοφόροι του Τραμπ δεν διατηρούν επιφυλάξεις για το αν ο πρόεδρος ήταν -και παραμένει- ασύδοτα μουρντάρης. Δευτερευόντως γιατί και εκείνη η «αθώα» αρσενική μερίδα που τη θεωρεί την απόλυτη MILF παραδέχεται ότι ακόμη και μια απελευθερωμένη γυναίκα δεν θα έλεγε ποτέ ένα τόσο σοβαρό ψέμα ενώ η 7χρονη κόρη της θα παρακολουθούσε τη συνέντευξη της μαμάς της στη μικρή οθόνη.
Ετσι κι αλλιώς, η Στόρμι Ντάνιελς ήταν ανέκαθεν μια παθιασμένη περσόνα που διεκδικούσε μαχητικά το δίκιο της. Είχε, μάλιστα, ως ακτιβίστρια του σεξουαλικού επαγγέλματός της, θέσει το 2010 υποψηφιότητα για γερουσιαστής στην πατρίδα της, τη Λουιζιάνα, με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με την πεποίθηση ότι αυτό εκπροσωπούσε καλύτερα τις ελευθεριακές αξίες της. Τελικά αποσύρθηκε από την πολυδάπανη εκλογική κούρσα σε όλη την Πολιτεία γιατί δεν της έφταναν τα χρήματα, αλλά κυρίως επειδή τα ΜΜΕ δεν την έπαιρναν στα σοβαρά αποκλείοντάς την από κάθε δημοσιότητα. Ωστόσο τα ίδια έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά Μέσα, που ενίοτε πλασάρουν αφοριστικά το κλισέ «οι χαζές πορνοστάρ πάνε στην κόλαση, οι έξυπνες παντού», θα μαλλιοτραβιούνταν οκτώ χρόνια αργότερα για το ποιο απ’ όλα θα φιλοξενούσε τις καυτές εξιστορήσεις της. Ενδεχομένως επειδή είτε χαζές είτε έξυπνες οι πορνοστάρ μπορούν να κάνουν τη ζωή των άλλων κόλαση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κυρίως, όμως, μπορούν να εκτοξεύσουν την αναγνωσιμότητα και τις τηλεθεάσεις.

Αγωγή κατά του Τραμπ

Ειδικότερα η Στόρμι έγινε περιζήτητη, πέραν του λεγόμενου κίτρινου Τύπου, όταν στις αρχές Μαρτίου προσήλθε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια και κατέθεσε εναντίον του Tραμπ αγωγή, στην οποία υποστηρίζει ότι το αντί 130.000 δολαρίων συμφωνητικό για μη διάδοση εμπιστευτικών πληροφοριών -το οποίο ισχυρίζεται ότι υποχρεώθηκε να υπογράψει καθώς απειλήθηκε μπροστά στην κόρη της- δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ επειδή η νυν πρόεδρος δεν το υπέγραψε ποτέ. Ο Ντόναλντ Τραμπ, άλλωστε, ήδη σφύριζε αδιάφορα εκμεταλλευόμενος την έξωθεν καλή του μαρτυρία ως δήθεν αντίπαλος κάθε συσχέτισής του με τη πορνογραφία. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να νταραβεριστεί -και μάλιστα οικονομικά- με μια πορνοστάρ, έλεγαν οι οπαδοί του, όταν ο ίδιος πριν από την έναρξη της προεδρικής του θητείας είχε δεσμευτεί εναντίον του συγκεκριμένου κυκλώματος το οποίο χαρακτήριζε εξαιρετικά επιζήμιο για τη δημόσια υγεία;
Εκτοτε σε οξυμένο κλίμα υποκρισίας ξεκίνησε ένας μύλος δηλώσεων, συμπαραδηλώσεων, κατηγοριών και ανταπαντήσεων, με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να κάνει λόγο για αισχρά ψέματα, απειλώντας με κυρώσεις γι’ αυτά και αρνούμενος κατηγορηματικά κάθε προεδρική ανάμειξη σε μια ανίσχυρη, αν όχι χυδαία, ιστορία. Παράλληλα ο μακροβιότερος προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, ισχυριζόταν ότι της έδωσε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό από τη δική του τσέπη, ενώ ο δικηγόρος της Στόρμι αξίωνε αποζημίωση 20 εκατ. δολαρίων, καθώς εκτιμούσε ότι ο νυν πρόεδρος παραβίασε τη συμφωνία μαζί της και η πελάτης του δεν δεσμευόταν πλέον από αυτή. Ετσι κι αλλιώς η υπόθεση, μύριζε από μακριά χρήμα. Η σκανδαλώδης χλαπαταγή γενικεύτηκε όταν στις αρχές Απριλίου πράκτορες του FBI μπούκαραν στο γραφείο του Κόεν και κατέσχεσαν email και έγγραφα πάσης φύσεως, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούσαν την πληρωμή προς την πορνοστάρ.
Μέσα στην κορύφωση του «πυρετού» των ζεματιστών αποκαλύψεων, ωστόσο, η κατά τ' άλλα πουριτανική Αμερική των ευαίσθητων και μεγάλων αξιών που εκτιμά ως ανήθικο τόσο τον τρόπο ζωής όσο και την επαγγελματική σταδιοδρομία των πορνοστάρ, δεν σκέφτηκε καν το δράμα της φουκαριάρας Μελάνια και αδιαφόρησε επιδεικτικά γι’ αυτή την ντροπιασμένη πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Μια γυναίκα που υποχρεωνόταν εκ της θέσης της να δείξει πιο ψύχραιμη και πιο επιεικής από κάθε άλλη φορά σε ό,τι αφορά την ανοχή της στα μπερμπαντιλίκια του συζύγου της.

Με άσπρες κάλτσες
και χωρίς προφυλακτικό

Δώδεκα χρόνια πριν, τον Ιούλιο του 2006, το τουρνουά γκολφ στο γήπεδο Edgewood, κοντά στη λίμνη Ταχό στην οροσειρά της Νεβάδα, φιλοξενούσε μια εκλεκτή μάζωξη διασημοτήτων. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους θρύλους των σπορ, αστέρες της τηλεόρασης, ηθοποιούς του Χόλιγουντ και τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Νταν Κουέιλ, παρευρισκόταν και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και τηλεοπτικός σόουμαν Ντόναλντ Τραμπ. Τη συνάθροιση των επωνύμων γκόλφερ πλαισίωναν, όπως πάντα σε τέτοιες χαλαρές ψυχαγωγικές ευκαιρίες, αρκετές καλλίγραμμες εκπρόσωποι του τομέα των εταιρειών της ενήλικης διασκέδασης. Παρούσα στο τουρνουά ήταν και η ελκυστικά καμπυλόγραμμη και εντυπωσιακή ξανθιά Στόρμι Ντάνιελς στα ντουζένια της. Στα 27 της είχε αφήσει από καιρό πίσω της τα εφηβικά ξεγυμνώματα για μια χούφτα δολάρια στα στιπτιτζάδικα της γενέτειράς της το Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα.
Ηταν πλέον μια σωματικά υπερενισχυμένη και πανεθνικά αναγνωρισμένη σταρ της πορνογραφίας. Τρεις φορές ήδη παντρεμένη με συναδέλφους της από το ίδιο σινάφι, με εξέχοντες ανορθωτικούς ρόλους σε πληθώρα ταινιών του είδους, εξώφυλλα σε σοφτ πορνό περιοδικά, μεταξύ των οποίων και του «Penthouse», και άφθονες διακρίσεις στα αντίστοιχα με τα Οσκαρ κινηματογραφικά βραβεία του πορνό διέγραφε τη δική της διαδρομή στον χώρο του ενήλικου θεάματος. Δεν είχε καμιά σχέση με το γλυκό καστανό κορίτσι μιας μονογονεϊκής οικογένειας, που του άρεσαν τα άλογα, το συγκρότημα Mötley Crüe και ήθελε να γίνει κτηνίατρος. Παρά τα τότε αγγελικά της χαρακτηριστικά, ήταν αδύνατο να επιδιώξει ένα ήρεμο επουράνιο πεπρωμένο. Ηταν μια ορμητική γήινη θύελλα που προκαλούσε ακραίες ηδονικές αναταραχές στο αντίθετο φύλο. Και αναπόδραστα αξιοποίησε αυτό το ταλέντο της.
Εν τω μεταξύ, στο ίδιο το τουρνουά γκολφ ο παρορμητικός Tραμπ, ο οποίος είχε μόλις πριν από 18 μήνες παντρευτεί τη Μελάνια και ήταν πατέρας του νεογέννητου γιου τους Μπάρον, είχε καταφτάσει για να «ξεσκάσει», όπως κομψά διατυπώνεται η απιστία στη σύζυγό του. Μοιχεία την αποκαλούν μόνο οι συντηρητικοί Αμερικανοί που υποφέρουν από βαριά έλλειψη της αίσθησης, τουλάχιστον, του χιούμορ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ο Τραμπ είχε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, τρεις από αυτές πορνοστάρ, ενώ η τέταρτη ήταν «κουνελάκι» του «Playboy».

Υποτίθεται ότι ο Ντόναλντ συναντήθηκε με τη Στόρμι στο ευρύχωρο πριβέ μπανγκαλόου του διώχνοντας προηγουμένως τους σωματοφύλακές του. Αφού δείπνησαν ρομαντικά χωρίς αλκοόλ, μια και ο Τραμπ δεν πίνει, αυτός έβγαλε την πιτζάμα με την οποία υποδέχτηκε την εκρηκτική πορνοστάρ και έκανε μαζί της φλογερό σεξ - με «κολπική διείσδυση», όπως αναφέρουν με ιατροδικαστική ακρίβεια οι Αμερικανοί ρεπόρτερ. Σύμφωνα με τις διηγήσεις του κύκλου της Στόρμι, ο διεγερμένος Ντόναλντ την κυνηγούσε με λευκά εσώρουχα και τις άσπρες κάλτσες του γύρω από το κρεβάτι έως ότου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή δίχως προφυλακτικό εξαιτίας της -μάλλον σπάνιας για πορνοστάρ- αλλεργίας της Στόρμι στο latex. Oπως και να ’χει, πάντως, ο γαλαντόμος Ντόναλντ, ο οποίος τότε ήταν ο διάσημος παρουσιαστής του τηλεοπτικού ριάλιτι «Ο υποψήφιος», φέρεται να της υποσχέθηκε ζωντανή πρόσβαση στο δημοφιλές σόου του. Διαβεβαίωση που ο πολυάσχολος μπίζνεσμαν λησμόνησε στο δευτερόλεπτο. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με το πυρηνοκίνητο κορμί της, καθώς λέγεται ότι τηλεφωνούσε συχνά στο σπίτι της στο Λος Αντζελες για να την προσκαλέσει σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργάνωνε. Ηδη η Στόρμι προσέγγιζε την ευπαρουσίαστη mainstream κουλτούρα και φρόντιζε να είναι ευπρόσδεκτη σε κυριλέ σουαρέ. Σε ένα από αυτά, τον Ιανουάριο του 2007, κατά την παρουσίαση της βότκας Trump στο Kodak Theatre του Λος Αντζελες φωτογραφήθηκε μαζί με τον επώνυμο ονοματοδότη του ποτού, ενώ εικάζεται ότι κατόπιν πέρασαν από κοινού μια ακόμη καυτή νύχτα στο ξενοδοχείο «Beverly Hills». Πιθανότατα και πάλι με μεταξωτές πιτζάμες, λευκά σώβρακα, σοσόνια ως το γόνατο και αχρησιμοποίητα προφυλακτικά.

Στη συνέχεια οι φήμες γύρω από την όχι και τόσο ρομαντική σχέση των δύο στέρεα ρεαλιστών και υπολογιστικών ατόμων, όπως ο Ντόναλντ και η Στόρμι, κυκλοφορούσαν κατ’ επανάληψη σε κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες και φτηνά έντυπα κοινωνικής κριτικής μέχρι το 2011. Συνήθως επανέφεραν ως υποτιθέμενο δέλεαρ του Τραμπ, για να ρίξει στο κρεβάτι την Ντάνιελς, την εμφάνισή της ως διαγωνιζόμενης στον «Υποψήφιο». Τίποτε, πάντως, το συγκλονιστικά απρόοπτο για όσους γνώριζαν το ταπεραμέντο αμφοτέρων. Η εύπορη πλέον Στόρμι αξιοποιούσε στο έπακρο τις ευκαιρίες δημοσιότητας που της παρουσιάζονταν εκτός της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων, όπως ένα βιντεοκλίπ με το γκρουπ Maroon και ένα δημόσιο φλερτ με κάποιον γερουσιαστή από τη Λουιζιάνα, και απολάμβανε, ως μητέρα πια, μια άνετη ζωή στα προάστια του Ντάλας στο Τέξας. Ακόμη, ως ιδιοκτήτρια αρκετών αλόγων ιππασίας συμμετείχε ως σχολαστική ειδικός των αναβάσεων σε πολλούς αγώνες επίδειξης. Καβάλα στη σέλα έμοιαζε να έχει πάρει στα χέρια της τα ηνία μιας καριέρας που κατευθυνόταν προς πιο φιλόδοξους στόχους.


stor1


Η Στόρμι τυλιγμένη με την αστερόεσσα ποζάρει στο εξώφυλλο του «Penthouse» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου

stor2

Με τον Ντόναλντ Τραμπ συνευρέθηκαν πρώτη φορά το 2006 σε τουρνουά γκολφ. Βρέθηκαν πάλι έναν χρόνο μετά σε πάρτυ για τη βότκα του Τραμπ και εικάζεται ότι ξαναπέρασαν μαζί μια καυτή νύχτα


stor3

Η Ντάνιελς εξομολογήθηκε ενώπιον 22 εκατομμυρίων τηλεθεατών της εκπομπής «60 Λεπτά» στο CBS ότι έκανε σεξ της μιας βραδιάς χωρίς προφυλακτικό με τον μόλις νιόπαντρο Τραμπ σε τουρνουά γκολφ το 2006


«Making America Horny Again»

Την ίδια ώρα ο εξίσου φιλόδοξος Τραμπ σχεδίαζε με αξιώσεις το πολιτικό του μέλλον. Η εκδοχή να συναντηθεί μια προεδρική υποψηφιότητα με τα βραβεία ταινιών πορνό στο Λας Βέγκας φάνταζε απίθανη σύμπτωση ακόμη και για το πιο ροκαμβολικά μυαλά. Τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν από τη στιγμή που ο Τραμπ υιοθέτησε για τη προεκλογική του καμπάνια ως σλόγκαν το «Make America Great Again», ενώ ταυτόχρονα η Ντάνιελς ξεκίνησε περιοδεία σε στριπτιτζάδικα με σύνθημα «Making America Horny Again», τυλιγμένη σε μια αμερικανική σημαία. Αυτή η συνήχηση και η παράλληλη χρήση των εθνικών συμβόλων μύριζε περίεργα. Αναπόφευκτα αρκετοί πανικοβλήθηκαν μήπως ξεσπάσει σκάνδαλο. Και αναπόδραστα ήρθαν τα χρήματα να σκεπάσουν τη διόγκωση ενός σκανδάλου. Οπως το απορρυπαντικό στο πλυντήριο πιάτων προτού βγει κάνα βρώμικο πιάτο και μαγαρίσει το επίσημο σερβίτσιο. Εξάλλου, Λευκός Οίκος και σεξ με πορνοστάρ δεν συγκεράζονταν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Και σε κάτι τέτοιες ιστορίες λερωμένων συναλλαγών πάντα κάποιος θα θεωρεί τον εαυτό του ριγμένο. Στη πραγματικότητα, η αποκάλυψη της υπόθεσης χρηματισμού θεωρείται δύσκολο να βλάψει την προεδρία Τραμπ. Το μόνο ενδιαφέρον ζήτημα είναι αν τα χρήματα που δόθηκαν στη Στόρμι Ντάνιελς προέρχονται από τα λεφτά της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, γεγονός που θα μπορούσε να επιφέρει νομικά προβλήματα στους οικονομικούς διαχειριστές της εκστρατείας. Αλλά και πάλι σε τέτοιο ενδεχόμενο θα προκύψουν αρνήσεις, αμφισβητήσεις, καταθέσεις και διαμάχες που θα πάρουν όσο χρόνο χρειάζεται για να παγώσει η κόλαση. Γι’ αυτό και ο Τραμπ, παρά τις πολύ χαμηλές δημοσκοπήσεις, κοιμάται ήσυχος. Δεν είναι άλλωστε ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος «αμαρτωλός» που ανέλαβε τον προεδρικό θώκο. Πόσο μάλλον που οι λευκοί Ευαγγελιστές που τον υποστηρίζουν φανατικά δηλώνουν ότι ένας πολιτικός που «διαπράττει ανήθικη πράξη στην προσωπική του ζωή εξακολουθεί να μπορεί να εκπληρώνει τα καθήκοντά του». Οσο για την περπατημένη Στόρμι, παρότι δεν έχει στο πλευρό της τις ευχές της Εκκλησίας, ούτε μοιάζει να έλκεται από τα πολιτικά νεύματα των αντιπάλων του προέδρου, όλο και κάποιο ευτραφές ποσό θα πήρε για να ποζάρει με την αστερόεσσα στο «Penthhouse» ως «η πιο επιθυμητή γυναίκα της Αμερικής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης