MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Τσίκιλης

MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Τσίκιλης

Η «φαρμακερή» ατάκα του Τιμολέοντα  που σχολιάστηκε στα social media

tsikilis-masterchef
Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτισε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, με τον Τιμολέοντα Διαμαντή να σχολιάζει την αποχώρηση με μία ατάκα που πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Peoplegreece.com - MasterChef: Αποχώρησε ο Δημήτρης Τσίκιλης


Ο Δημήτρης, ο Σάββας Ληχανίδης και ο Αργυρης Αγλαμίσης ηττήθηκαν στην τελευταία εξωτερική ομαδική δοκιμασία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αποχώρηση. Για να παραμείνουν έπρεπε να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Δημήτρης, ο οποίος και αποχώρησε, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του λέει πως «κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα, σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει».

«Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό», ανέφερε λίγο αργότερα ο Τιμολέων, προκαλώντας «φωτιά» σχολίων στο Twitter, με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν ειλικρινή και κάποιους να τον επικρίνουν.

Πηγή:Peoplegreece.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης